Superliga Romaniei Primele imagini cu Luca Mihai pe teren, după accidentarea la cap

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Fotbalistul în vârstă de 20 de ani se antrenează alături de colegii săi, înainte de începutul stagiunii 2024/2025.



Noi imagini cu Luca Mihai

Luca Mihai a fost protagonistul unei accidentări groaznice în meciul dintre Dinamo București și Politehnica Iași, din play-out-ul stagiunii 2023/2024, partidă câștigată de „câinii roșii” cu 1-0.

În urma unui contact violent cu jucătorul dinamovist Josue Homawoo, Mihai a fost lovit puternic în ceafă, prăbușindu-se inconștient pe teren. El a fost imediat transportat la spital, unde a fost diagnosticat cu multiple fracturi craniene, un timpan spart și alte leziuni severe.

Clubul de fotbal ieșean a publicat noi imagini cu jucătorul în vârstă de 20 de ani, acesta antrenându-se deja pentru sezonul ce urmează. În fotografiile postate de Poli Iași pe pagina oficială de Facebook, Luca Mihai poartă o cască de protecție, alături de care va evolua și în următoarea perioadă.

 

Accidentarea lui Mihai, extrem de gravă

„Luca Mihai nu este în regulă deloc. Nu spun detalii. Noi am trecut peste acel accident de pe terenul de fotbal cu o ușurință incredibilă. Aproape că l-au șters din fotbal. 

Va fi internat, trebuie o analiză comună a unor departamente diferite: oftalmologic, neuro-chirurgical, ORL, toate zonele în care el suferă. Nu știm ce este în realitate. 

Este foarte, foarte grav. Traversează niște momente… Nu este în regulă deloc. Acest copil trebuie recuperat pentru fotbal. Trebuie să fim foarte atenți, ca să prevenim astfel de intrări”, spunea Mihai Stoichiță, în urmă cu o lună, la Fanatik Superliga. 

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?