Tenis Primele imagini cu Simona Halep, la Paris. Românca se antrenează pentru Clarins Trophy

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Simona Halep ia startul la primul turneu pe zgură de la revenirea sa, după ce a acceptat wild-card-ul oferit de organizatorii competiției WTA 125 Trophée Clarins.



„Simo” se reîntoarce pe teren

Campioana română care a revenit pe teren în luna martie, după suspendarea de dopaj, se pregătește intens pentru a debuta în sezonul de zgură de anul acesta. Halep a acceptat invitația specială a organizatorilor turneului WTA 125 Clarins Trophy și va evolua în perioada 13-19 mai.

Aceasta și-a confirmat prezența la turneu printr-o postare pe contul său de Instagram, în care poartă o bluză cu inscripția „Paris”, ținând în mână un geamantan.

„Și din nou - Paris”, a fost mesajul transmis de Simo.

Halep se antrenează din greu

După revenirea în circuitul de tenis feminin, Simona Halep a primit mai multe wild-card-uri de la organizatorii a diferitelor turnee, ea revenind prima dată la Miami Open, competiție WTA Masters 1000. Aceasta a fost învinsă de spaniola Paula Badosa, în trei seturi, scor 6-1 4-6 3-6.

Celelalte turnee la care românca a mai primit invitații pe tabloul principal sunt competiția portugheză WTA 125 Oeiras Ladies Open și Masters-ul de la Madrid, doar că aceasta s-a retras din ambele turnee, afirmând că mai are nevoie de timp pentru a se remonta din punct de vedere fizic.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Tenis




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?