Fotbal international Primul antrenor care o refuză pe Chelsea. Aşteaptă o ofertă de la Barcelona

Data actualizării: | Data publicării:
Fotografie de la Deybson Mallony, Pexels
Fotografie de la Deybson Mallony, Pexels

Chelsea, sub comanda lui Mauricio Pochettino, nu se regăseşte în acest sezon, în ciuda investiţiilor masive în transferuri. Antrenorul argentinian ar putea pleca la finalul acestui sezon, iar Todd Boehly îi caută înlocuitor. 



Primul om care a refuzat-o pe Chelsea este Michel Sanchez, antrenorul celor de la Girona, revelaţia sezonului în La Liga. Girona se află pe locul secund, la 6 puncte de Real Madrid. Conform spaniolilor de la AS, Michel a refuzat "o ofertă importantă" din partea celor de la Chelsea, dorindu-şi să continue la Girona şi sezonul viitor, primul în care această echipă ar evolua în Liga Campionilor. 

Michel Sanchez are contract cu Girona până în 2026, însă poate părăsi echipa de pe Estadi Montilivi pentru orice echipă care îi achită clauza de reziliere. 

Michel Sanchez este văzut, totodată, drept un posibil succesor al antrenorilor Xavi Hernandez şi Pep Guardiola la echipele FC Barcelona, respectiv Manchester City, subliniază AS.

Chelsea, care a investit peste un miliard de euro în transferuri în ultimii doi ani, nu reuşeşte să se regăsească sub comanda actualului său antrenor, argentinianul Mauricio Pochettino, iar responsabilii grupării de pe Stamford Bridge s-au deplasat în Spania cu speranţa că-l vor putea convinge pe Michel Sanchez să preia conducerea tehnică a londonezilor începând din vară, scrie Agerpres.

Girona a câştigat în ultima etapă din La Liga, scor 2-0, cu cei de la Osasuna. Au marcat Portu şi Savio pentru echipa lui Michel Sanchez. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?