Superliga Romaniei Primul jucător care îl refuză pe Gigi Becali în această vară. "În ţară vine la noi, da"

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

După ce l-a ratat pe Louis Munteanu, care se pare că va merge la Rapid, Gigi Becali a fost refuzat de unul dintre jucătorii pe care îl avea pe lista de priorităţi. 



Este vorba despre Denis Alibec, jucătorul celor de la Al Muaither, formaţie din Qatar care a retrogradat la finalul acestui sezon. Denis Alibec îşi termină contractul cu qatarezii şi este pregătit pentru o nouă aventură. Deşi Gigi Becali l-a pus pe lista jucătorilor pe care ar dori să îi aducă la FCSB în această vară, Denis Alibec pare dispus să accepte o singură ofertă pe plan intern. 

"Am vorbit cu el. Noi suntem deschiși oricând. Deocamdată, are Campionatul European în față și prioritatea să își găsească ceva afară. În țară, vine la noi, da. Sper să vină la noi", a declarat Gheorghe Hagi, antrenorul celor de la Farul Constanţa. 

De altfel, Gigi Becali spunea că Denis Alibec este în continuare supărat pentru modul în care a plecat de la FCSB în 2018, când a avut un conflict cu antrenorul Nicolae Dică. 

"Alibec a zis că e supărat că atunci când a plecat a plâns bunica lui şi mama lui, că a plecat cu scandal. I-am transmis şi eu să zică mersi că de aia şi-a revenit. Că de nu plângeau, o ţinea în jocuri pe calculator, poate", a declarat Gigi Becali. 

Cu toate astea, Becali nu renunţă la atacantul naţionalei. 

”Cu Alibec nu e închis. De mâine începem discuțiile. Prima dată am încercat cu Louis Munteanu, mai mult de 1,2 milioane eu nu cresc. Mâine luăm legătura cu Alibec. Nu spun ce îi ofer, să nu știe Șucu.

În 3-4 zile ori îl vedeți semnat, ori nu mă mai interesează.

E unul care e două clase peste Paraschiv, părerea mea”, a spus Becali la Fanatik. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?