Cupa României Primul sfert de finală din Cupa României: Corvinul Hunedoara, încrezătoare înaintea meciului cu CFR Cluj. Declarațiile antrenorului hunedorenilor

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Antrenorul Corvinului Hunedoara, Florin Maxim, are obiective mari în Cupa României Betano. Acesta dorește să elimine echipa condusă de Adrian Mutu, pentru a accede în semifinalele competiției. Meciul din sferturi se joacă mâine, de la ora 19:30. 



Antrenorul hunedorenilor crede în echipa sa și invită suporterii la meci

„Suntem toți concentrați [..] Pentru clubul nostru este un meci special, dar noi am făcut lucrurile să se întâmple... nu ne-a oferit locul în semifinală nimeni. Am muncit, băieții au muncit de la început, de când am venit... Au fost momente de suferință, n-a fost ușor să trecem și de Sepsi...”, a spus Maxim la conferința de presă dinaintea meciului de marți.

De asemenea, Maxim a recunoscut miza mare, dar dificil de atins pe care o vizează în partida contra clujenilor. El a făcut apel la suporterii echipei din al doilea eșalon, invitându-i la meciul de mâine, din sferturile de finală ale Cupei României:

„A fost un an foarte, foarte bun pentru noi, anul precedent... Am reușit promovarea, am reușit să trecem de Sepsi, deținătoarea trofeului, acum întâlnim fosta campioană a României, prea multe cuvinte nu putem să spunem despre CFR Cluj... Noi am făcut lucrurile să se întâmple, am crezut în ele, [..] alături de suporteri...pe această cale țin să le mulțumesc că au fost alături de noi pe tot parcursul sezonului, au venit în număr cât mai mare la stadion și la ultimul meci...”

„Noi ne-am propus, în vestiar, ca ăsta să fie obiectivul de la care plecăm: să oferim suporterilor noștri și oamenilor care vin să ne vadă...să plece mulțumiți de la stadion! Ceea ce obținem după terminarea meciului, vedem! Ca implicare și abordare, eu zic că am fost echipa pozitivă, de fiecare dată am încercat să producem fotbal, câteodată ne-a ieșit, poate de cele mai multe ori ne-a reușit! Băieții merită toate  felicitările, dar mai avem de parcurs...visul continuă!”, a mai declarat Florin Maxim, la conferința de presă. 

Visul Corvinului continuă

Florin Maxim a mai adus aminte parcursul formației pe care a dus-o, în cele din urmă, în play-off-ul din Liga a II-a, cu toate că aceasta nu are drept de promovare. El dorește foarte mult ca fanii din Hunedoara să vină la stadion în ziua meciului de mâine, 2 aprilie, jucătorii săi fiind pregătiți de duelul contra clujenilor „ [..] La fotbal se poate întâmpla orice [..] (n.r. - Jucătorii) pot transforma acest meci în ceva pozitiv pentru ei, pentru că fiecare are ceva de câștigat în urma acestor meciuri, în care întâlnești o echipă bună, trebuie să te ridici la nivelul ei! Nu să te autodepășești, pentru că nu vom face 20 km la acest meci...”

„[..] Trebuie să fim lucizi, trebuie să fim atenți, băieții știu ce echipă întâlnesc, știu echipa CFR-ului... jucători foarte buni, jucători de calitate [..] sunt trei-patru jucători de națională - Camora, Abeid, Mogoș, Manea... Deac, Muhar... În stânga Otele, care a atras privirea asupra lui... Bîrligea, la fel, un atacant foarte bun, Tachtsidis, un jucător extraordinar...sunt jucători buni! Dar ne-am dorit astfel de meciuri, ne dorim și de acum încolo astfel de meciuri și evenimente. Ce va fi, vom vedea după meciul de mâine!”, a mai spus Florin Maxim.

Meciul dintre cele două echipe va avea loc marți 2 aprilie, de la ora 19:30, în primul sfert de finală din Cupa României Betano. Partida se va desfășura pe stadionul „Michael Klein” din Hunedoara, stadion cu o capacitate de 16.500 locuri.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Cupa României




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?