Superliga Romaniei Primul transfer al FCSB, realizat. Cine este fotbalistul achiziționat de Gigi Becali

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Mihai Stoica a anunțat care este jucătorul ce va face parte din echipa campionilor SuperLigii din această vară, ca parte a „întăririlor” plănuite de patronul Gigi Becali pentru competițiile europene.



David Kiki vine la FCSB

Fotbalistul care face parte în acest moment din echipa celor de la Farul reprezintă prima mutare decisă de către echipa roș-albastră. Așadar, potrivit lui Mihai Stoica, David Kiki va semna cu echipa campioană a SuperLigii, transferul fiind anunțat la Orangesport.

„David Kiki vine la FCSB. Totul e gata. Aveam nevoie de dublură pe acel post”, a spus MM Stoica. Astfel, declarațiile lui Gigi Becali privind transferul jucătorului beninez se pare că s-au finalizat cu bine, Kiki alăturându-se campioanei din vară.

Alte transferuri în plan, potrivit lui Becali

Patronul celor de la FCSB a dezvăluit faptul că șansele ca Florin Tănase să semneze cu echipa roș-albastră sunt mari, acesta fiind în discuții, totuși, și cu o altă formație.

„Despre Tănase, pot să vă zic sigur că nu rămâne acolo. Ar avea oferte din Rusia, dacă nu îi dau 100.000 (n.r. - de euro/lunar), nu se duce. Probabil va veni la noi.

Tănase, încă doi atacanți, negociem și cu un fundaș central, poate un fundaș stânga, să vedem cu Kiki, de șase luni este discuția”, spunea Gigi Becali, despre planurile de transfer, conform digisport.ro.

„Este posibil să vină Chipciu pentru postul de fundaș dreapta. El este un jucător de experiență, am nevoie de astfel de fotbaliști. Tot ce fac acum, supun adevărului.

O să vedem și cu Ștefănescu, nu este o prioritate a noastră”, a mai spus Becali.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?