Turnee ATP Principalul favorit de la Madrid Open s-a retras din competiție

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Jannik Sinner, numărul doi mondial și principalul favorit la câștigarea trofeului de la Madrid Open, a trebuit să se retragă din competiție, din cauza unei accidentări.



Întâlnirea mult așteptată de fani, Sinner - Alcaraz, spulberată

Tenismenul italian Jannik Sinner (2 ATP) a fost nevoit să se retragă din turneul ATP Masters 1.000 Madrid Open, din cauza unei accidentări la șoldul drept. Acesta urma să îl întâlnească pe canadianul Felix Auger-Aliassime (35 ATP), în meciul programat joi, sferturile în sferturile de finală.

Sinner, principalul favorit al competiției din Spania, lăsase deja să se înțeleagă că există posibilitatea să renunțe la turneul găzduit de Caja Magica din cauza leziunii suferite la Mastersul 1.000 de la Monte Carlo, în semifinala jucată împotriva greculului Stefanos Tsitsipas (7 ATP).

Italianul a mai adus în discuție problema sa medicală și la meciul din turul doi, jucat împotriva rusului Pavel Kotov (72 ATP) și, mai ales, în cadrul duelului din optimile de finală, împotriva altui rus, Karen Khachanov (17 ATP), pe care l-a câștigat greu.

Acum, după cum au anunțat organizatorii spanioli, Sinner „se retrage de la Mutua Madrid Open din cauza unei accidentări la șoldul drept. Din acest motiv, el nu va ieși pe teren joi, pentru a disputa meciul din sferturile de finală împotriva lui Felix Auger-Aliassime”.

Jucătorul canadian se califică astfel direct în semifinale, unde va juca împotriva învingătorului din meciul Jiri Lehecka (31 ATP) - Daniil Medvedev (4 ATP), potrivit Agerpres.

De asemenea, și Carlos Alcaraz a părăsit competiția madrilenă, el fiind campionul en-titre. Spaniolul a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului, de Andrey Rublev (8 ATP), scor 4-6 6-3 6-2.

Rusul s-a impus după două ore de joc în fața lui Alcaraz, câștigătorul ultimelor două ediții ale competiției din capitala Spaniei, în meciul disputat miercuri, 1 mai. Rublev urmează să-l înfrunte în semifinalele de la Madrid pe americanul Taylor Fritz (13 ATP), care a trecut de argentinianul Francisco Cerundolo (21 ATP), scor 6-1 3-6 6-3, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Turnee ATP




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?