Cupa României Probleme de ordin organizatoric în finala Cupei României: Hunedorenii au luat bilete în sectorul destinat Oțelului

Data publicării:
Facebook FC Corvinul 1921 Hunedoara
Facebook FC Corvinul 1921 Hunedoara

Fanii hunedoreni care și-au achiziționat bilete în sectorul gălățenilor au fost rechemați de către formația Corvinului Hunedoara, pentru a li se acorda un alt loc pentru meciul în care se va disputa finala Cupei României.

 



Hunedorenii, rechemați de oficiali

Printr-un mesaj publicat pe pagina formației transilvănene, oficialii hunedoreni își roagă suporterii să ofere informații privind biletele achiziționate pe locurile destinate echipei adverse, Oțelul Galați. Încă de ieri, oțelarii se plângeau pe rețelele sociale că mulți dintre fanii Corvinului și-au cumpărat tichete în locurile din sectorul Oțelului, astfel că unii dintre suporterii echipei dunărene nu au mai apucat să își achiziționeze biletul mult dorit pentru finala care se va desfășura pe Municipalul din Sibiu, pe 15 mai.

„Suporterii hunedoreni care și-au achiziționat bilete pentru finala Cupei României de la Sibiu, din 15 mai, în SECTORUL DEDICAT ECHIPEI ADVERSE sunt rugați să trimită un e-mail pe adresa [email protected], cu datele lor de contact, precum și cu sectorul, locul și rândul în care a fost procurat tichetul de acces.

Se va întocmi o listă cu persoanele aflate în această situație, care va fi înaintată Federației Române de Fotbal, urmând ca locurile să fie realocate cât mai aproape de sectorul corvinist, pentru a evita orice situație neplăcută în ziua partidei.

FOARTE IMPORTANT: Persoanele aflate în această situație sunt rugate să vină din timp, în ziua meciului, la stadion, pentru a putea fi direcționate spre locurile re-atribuite!! Vă mulțumim!

Hai Corvinu’!”, a fost mesajul transmis de către club.

Gălățenii și hunedorenii iau cu asalt Sibiul

Biletele pentru finala Cupei României au fost puse în vânzare, în data de 24 aprilie, ele fiind vândute în mai puțin de două ore. Cererea a fost foarte mare, nu toți suporterii reușind să-și îndeplinească dorința de a fi prezenți în ultimul act de la Sibiu. Cu toate acestea, Peluza Nord Galați a anunțat că fanii gălățeni vor putea să meargă prin intermediul unei curse speciale Galați - Sibiu, pusă la dispoziție pentru suporterii dornici. Conform ultimelor informații, cursa respectivă nu va face opriri, destinația finală fiind Sibiul, garnitura punând la dispoziție 1500 de locuri. 

Pe de altă parte, și hunedorenii se pregătesc intens pentru a merge la Sibiu să ridice Cupa României. Clubul de fotbal a organizat, pentru fanii doritori, posibilitatea de a-și personaliza, fiecare, un tricou cu însemnele echipei, alături de care se va adăuga numele și numărul dorit de cei care comandă. 

CITEȘTE MAI DEPARTE Fanii Oțelului și Corvinului, pregătiri pentru finala de la Sibiu. Biletele, sold-out în câteva ore

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Cupa României




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel