Fotbal international Probleme mari la Barcelona. Agentul lui Vitor Roque anunţă că brazilianul ar putea pleca definitiv de pe Camp Nou

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Vitor Roque a fost transferat pentru 45 de milioane de euro de Barcelona, însă Xavi pare că l-a uitat pe banca de rezerve pe atacantul brazilian. Acum, agentul acestuia anunţă că ar putea pleca definitiv de la Barcelona, dacă nu primeşte minute. 



Andre Cury, impresarul lui Vitor Roque, l-a criticat pe Xavi, antrenorul Barcelonei, pentru faptul că îl ignoră pe fotbalistul brazilian. 

"Mă uit mereu la meciurile Barcelonei, pentru că sunt fan, dar anul acesta suferă. Nu am vorbit cu Vitor despre asta, dar cred că trebuie să joace mai mult. Nimeni nu înţelege de ce nu primeşte minute. Xavi nu vorbeşte cu jucătorul, eu nu înţeles această situaţie. Băiatul munceşte din greu şi aşteaptă şansa. Dar în opinia mea au fost destule meciuri în care puteau să îi bage pe teren. Astfel, nu mai vorbeam astăzi despre acest subiect. 

Vitor e foarte puternic mental, e puternic şi fizic. Evident, vrea să demonstreze. Să ne uităm la ce s-a întâmplat cu Vinicius la Real Madrid. A avut nevoie de două sezoane pentru a deveni un jucător esenţial. La Barcelona, Vitor e de trei luni şi lumea zice că nu e suficient de bun. 

Am vorbit cu Deco, Vitor are contract cu Barcelona. Am ales Barcelona deşi am avut oferte pentru de două ori mai mulţi bani. Sunt sigur că Vitor va fi un jucător mare, dar dacă Barcelona nu îl joacă, vom găsi alt club. 

Fie va primi mai multe minute pentru a demonstra că e bun, fie va pleca prin vânzare. Sunt echipe interesante. Clubul nu mi-a spus nimic mie despre situaţia lui. Xavi le dă minute lui Fermin, Cubarsi, Lamine, dar şi nu lui Vitor. Nu ştiu cum să explic, el e antrenor, dar au primit multe goluri şi nu prea au marcat", a declarat impresarul, citat de As

Xavi rămâne la Barcelona şi sezonul următor 

 

"Cred că proiectul început nu este încă finalizat, cred că avem o mulţime de opţiuni pentru a continua să câştigăm", a spus Xavi la o conferinţă de presă alături de preşedintele clubului, Joan Laporta.

"În ianuarie, cel mai bine era să plec, dar acum văd lucrurile altfel", a explicat Xavi, subliniind rolul jucătorilor, care au avut "un cuvânt foarte important de spus" în decizia sa de a rămâne la club. "Nu este o chestiune de ego, nu este o chestiune de bani, este o chestiune de club, iubesc Barca", a insistat Xavi, care a preluat banca tehnică a echipei sale de suflet în 2021, într-o situaţie economică şi sportivă dificilă după plecarea lui Lionel Messi.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?