Echipa nationala Problemele lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid. Griezmann şi Oblak l-au ajutat

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Horaţiu Moldovan s-a transferat iarna trecută la Atletico Madrid de la FC Rapid, pentru 800.000 euro, valoarea clauzei de reziliere. 



Într-un podcast, portarul naţionalei a povestit cum a fost perioada de adaptare, dar şi care au fost barierele de care s-a lovit odată cu transferul în Spania. Acesta spune că Antoine Griezmann, atacantul naţionalei Franţei, a fost printre cei care l-au ajutat cel mai mult. 

"Acum mă înţeleg super bine cu toată lumea. Griezmann e super băiat. Dacă îl vezi din exterior, unii cred că e figurant, pe româneşte. Dar nu e, e super băiat. M-a ajutat şi la început. M-a luat cu el să le spună magazionerilor de ce am nevoie. Şi dacă îl vezi la antrenamente, e o încântare. Scoate nişte execuţii... cred că nici el nu se gândeşte uneori că i-ar putea ieşi. 

Dar cel mai mult, Oblak m-a ajutat. Îmi traducea, în primele două luni, în timpul exerciţiilor pe teren, ce am de făcut. Antrenorul cu portarii nu ştie engleză. Limba din vestiar e spaniola, doar asta se vorbeşte. Şi m-a ajutat foarte mult, mai ales la specificul exerciţiilor. Îmi spunea ce trebuie să fac, ce trebuie să corectez. Dacă era altul, poate în primele săptămâni nici nu ştia cum mă cheamă. Oblak putea să nu aibă niciun interes, să spună că el îşi face antrenamentul şi eu să mă descurc. 

Dar chiar m-a surprins. M-a ajutat să mă mut în apartament, a vorbit el, tot", a declarat Horaţiu Moldovan la podcastul Tare de Tot. 

Horaţiu Moldovan nu a apucat încă să debuteze la Atletico Madrid, el fiind constant rezerva lui Jan Oblak. Sunt însă zvonuri că portarul titular al lui Atletico ar urma să se transfere după EURO 2024, astfel că Horaţiu Moldovan ar putea avea o şansă să îl impresioneze pe Diego Simeone. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?