Fotbal Promisiunea lui Șucu după meciul cu FCSB: o să ne străduim ca la Rapid să nu ajungem niciodată să...

Data publicării:

Dan Șucu, acționar majoritar al Rapid, a făcut o promisiune după meciul cu FCSB.



"În ciuda scorului, echipa adversă e una foarte puternică. Dar, dacă îmi permiteţi să spun, aroganţa e boală grea. Noi toţi o să încercăm, o să ne străduim ca la Rapid să nu ajungem niciodată să ne comportăm cu aroganţă. Mai frumos ca în seara asta nu poate fi. Iarăşi mi-au luat jucătorii banii. Şi-au luat primele, Doamne-ajută să le ia în continuare. Câteodată mă gândesc ce-mi trebuia mie la 60 de ani toată bătaia asta de inimă şi tensiunea 20, dar când pleci acasă aşa fericit îţi trece", a afirmat Dan Şucu la postul DigiSport.

"Toate golurile mi-au plăcut. Pentru noi important din zi în zi ne întărim. În seara asta atât echipa, cât şi suporterii, noi toţi începem să înţelegem cu adevărat cât de puternici suntem. Au fost aproape 50.000 de oameni pe stadion, toată lumea e fericită. Avem o echipă puternică, o echipă care câştigă cu 4-0. Iar noi sperăm că de aici încolo ăsta e Rapidul", a mai spus acţionarul majoritar al grupării giuleştene.

FC Rapid Bucureşti a surclasat-o pe FCSB cu scorul de 4-0, sâmbătă seara, pe Arena Naţională, într-un meci din etapa a 30-a a Superligii de fotbal, ultima a sezonului regulat.

Rapid s-a impus prin golurile marcate de Paul Iacob (33), Albion Rrahmani (53, 82) şi Ermal Krasniqi (74), relansând luptă pentru titlu înaintea începerii play-off-ului. Diferenţa dintre cele două echipe va fi de patru puncte la intrarea în play-off, după înjumătăţirea punctajului. 

Irina Constantin | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?