Superliga Romaniei Putea fi trădarea secolului. Claudiu Niculescu, dorit la Steaua în perioada UEFAntastică

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Claudiu Niculescu putea fi protagonistul trădării secolului XXI în Liga 1. Într-o perioadă în care Dinamo se bătea la campionat, Niculescu, care era golgheterul câinilor, a avut ofertă de la Steaua Bucureşti (n.r. cum se numea atunci echipa patronată de Gigi Becali, FCSB). 



"Nu am ajuns la negocieri. M-am întâlnit cu Oli (n.r. Cosmin Olăroiu), la o cafea pe Dorobanţi. Prin 2004-2005. Ne vedeam des la cafeneaua aia. Am stat de vorbă, ne-am salutat, şi m-a întrebat dacă vreau să vin. Că a vorbit şi cu Gigi Becali şi... La începutul sezonului când au fost ei UEFAntastici. Vara m-am întâlnit cu Oli. Şi i-am spus că nu pot, pentru că aş dezamăgi toţi dinamoviştii. În al doilea rând, mă gândeam că nu voi fi bine primit. Am marcat destule goluri împotriva lor, şi în derby. Nu a fost teamă, dar nu am vrut să fac acest pas, pentru că m-am ataşat de clubul Dinamo, îmi intrase în suflet. Am zis mulţumesc, dar nu", a declarat Claudiu Niculescu la Un Podcast. 

Claudiu Niculescu a jucat 191 de meciuri pentru Dinamo, în trei perioade diferite, 2001-2002, 2003-2008, respectiv 2009-2010, şi a marcat 97 de goluri. 

Claudiu Niculescu a mai evoluat în carieră la IELIF Craiova, Drobeta Turnu-Severin, Electroputere Craiova, U Craiova 1948, Genoa, Duisburg, Omonia Nicosia şi Universitatea Cluj. A câştigat trei titluri în Liga 1, trei cupe ale României şi o supercupă. 

Clau-gol nu exclude să o antreneze pe Dinamo 

”Poate sunt o variantă pentru banca lui Dinamo dar eu chiar nu știu nimic. A fost făcută o confuzie, am fost intrebat dacă aș fi interesat. S-a discutat cu mai mulți antrenori până să accepte Kopic propunerea. Am zis că nu sunt interesat, mai era o etapă sau două până în iarnă, nu puteam să îmi părăsesc echipa în acel moment. Nu am ajuns la o negociere ca să pot să refuz. Orice antrenor care a fost jucător la Dinamo, dacă îl întrebi, și-ar dori să ajungă acolo.

Eu am trecut peste ce a fost acum câțiva ani, am iertat, e greu de uitat. Am învățat că nu trebuie să te arunci cu capul înainte, că trebuie să gândești și să nu decizi doar cu sufletul. Nu mi-a fost bine atunci, mi se pare că s-a făcut o nedreptate. Doresc să închid acest subiect pentru că nu vreau să mă întorc în trecut. Contează prezentul și ce se întâmplă mai departe. Dacă Dinamo mă contactează să antrenez echipa, voi sta la masă cu cei care conduc echipa și putem purta negocieri”, spunea Claudiu Niculescu la Exclusiv Dinamo.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?