Fotbal international Radu Drăguşin a fost titular la Tottenham, dar nu a avut ce face la golurile lui Manchester City. Pas uriaş spre al patrulea titlu la rând

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Manchester City a învins-o pe Tottenham, scor 2-0, în deplasare, şi a făcut un pas uriaş spre al patrulea titlu la rând în Premier League. Radu Drăguşin a fost integralist la gazde şi a fost lăudat la final pentru prestaţie. 



Tottenham, cu fundaşul român Radu Drăguşin printre titulari, a jucat de la egal la egal cu campioana en titre în prima repriză, însă "cetăţenii" au făcut diferenţa în partea a doua a jocului, graţie unei duble a atacantului Erling Haaland, liderul ierarhiei golgheterilor, care a ajuns astfel la 27 de goluri în 30 de meciuri disputate în acest sezon în elita fotbalului englez.

"Gigantul" norvegian a deschis scorul după pauză, trimiţând balonul în plasă din interiorul careului mic, după un assist al mijlocaşului belgian Kevin De Bruyne (51), iar apoi a transformat un penalty în timpul adiţional (90+1), obţinut de Jeremy Doku.

În urma acestei victorii, Manchester City a acumulat 88 de puncte şi a preluat conducerea în clasament, devansând-o pe rivala sa în lupta pentru titlu, Arsenal Londra (86 puncte), înaintea ultimei etape a sezonului, programată duminică. Arsenal urmează să joace pe teren propriu cu Everton, în timp ce Manchester City va primi vizita formaţiei West Ham United, scrie Agerpres.

Drăguşin a fost lăudat pentru prestaţia sa contra lui City 

”A făcut un tackling excelent la Haaland în minutul 18, iar ulterior a respins cu capul un șut al lui Silva, care se afla în poziție de ofsaid. Românul a sărbătorit respingerea ca pe un gol, așa cum a făcut-o și Vicario.

A continuat să joace foarte bine pentru restul partidei și e clar că va juca mult mai mult sezonul viitor. A fost o evoluție foarte bună împotriva unei echipe de top”, scrie Football London.

Managerul lui Tottenham, Ange Postecoglou, nu a fost însă mulţumit de echipa sa. 

"Bazele echipei sunt foarte fragile. Ultimele 48 de ore mi-au arătat acest lucru. Acest lucru se observă în interiorul clubului, în afara clubului. A fost un exercițiu interesant. Sunt doar observațiile mele. Eu sunt cel care trebuie să le facă.

Puteți să vă faceți propriile evaluări despre ce s-a întâmplat. Am înțeles. Probabil că am interpretat greșit situația în ceea ce privește ceea ce cred că este important în efortul vostru de a deveni o echipă câștigătoare, dar asta este în regulă.

De aceea sunt aici. Știu deja ce vreau să fac, doar că trebuie să fac unele ajustări în ceea ce privește modul în care o fac”, a spus Postecoglou, la Express.uk. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?