Echipa nationala Radu Drăguşin ar putea fi din nou rezervă la Tottenham. Mickey van de Ven s-a refăcut după accidentare

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Radu Drăguşin a jucat pentru Tottenham ca titular în meciul cu Fulham, pierdut cu 0-3, chiar înainte de pauza internaţională. El a profitat de accidentarea olandezului Mickey van de Ven, însă acum fundaşul s-a refăcut şi ar putea reintra în primul XI al lui Ange Postecoglou. 



Anunţul despre fundaşul olandez l-a făcut chiar antrenorul australian.

"Toţi internaţionalii sunt apţi de joc, au revenit la lot. Micky a fost cel care a ratat ultimul joc. S-a antrenat în ultimele două zile şi este disponibil', a declarat Postecoglou.

Tehnicianul a mai spus că şi brazilianul Richarlison ar putea fi trimis pe teren.

Tottenham înfruntă Luton Town în următoarea etapă din Premier League. 

Presa britanică a lăudat evoluţia lui Radu Drăguşin în amicalul României cu Irlanda de Nord, de pe Arena Naţională. 

"Fundașul lui Tottenham i-a demonstrat lui Ange Postecoglou că este gata să lase în spate debutul său dezamăgitor împotriva lui Fulham.

Atunci n-a fost cel mai bun meci al său, deși pare că între timp a depășit momentul, având în vedere evoluția sa impresionantă pentru România.

(...) Acum el trebuie să dovedească tărie mentală și să întoarcă situația în favoarea lui. Și a început perfect această misiune printr-o evoluție plină de încredere în sine cu Irlanda de Nord.

I-a arătat lui Postecoglou că încă este nou în Premier League și că, deși vor fi câteva coborâșuri pe drum, încă rămâne un fundaș tânăr cu mult potențial. Vineri a fost aproape impecabil pe linia de fund.

(...) A avut procentaj de reușită 100% la driblinguri, ceea ce îl va încânta în mod special pe Postecoglou (n.r. australianul apreciază fundașii centrali cu joc de picior). A fost o imagine mult mai ok pentru Drăgușin, care va urmări să o țină tot așa când se întoarce la Tottenham", au scris londonezii de la Tottenham Hotspur News. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel