Fotbal international Radu Drăguşin poate fi titular la Tottenham. Mickey van de Ven s-a accidentat şi va lipsi o lună

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Fundaşul olandez Mickey Van de Ven s-a accidentat în victoria lui Tottenham cu Aston Villa, scor 4-0, iar Radu Drăguşin poate profita. 



Românul a intrat pe teren în minutul 48 al partidei de pe Villa Park şi a avut o evoluţie solidă în apărare. El a primit nota 6,9 după meci, după ce a blocat două şuturi ale celor de la Aston Villa şi a avut şi o intercepţie reuşită. Nu a fost driblat de niciun adversar, însă a cedat posesia echipei sale în cinci rânduri. Radu Drăguşin a reuşit 35 din 40 de pase încercate, un procentaj de 88%. 

”Sunt foarte fericit că am câştigat aici. Era foarte important pentru noi să luăm cele 3 puncte aici.

Ei au jucat foarte bine, dar au luat acel cartonaş roşu şi asta a fost o mare problemă pentru ei. Nu au mai putut să ne pună nicio problemă apoi, iar noi am dominat.

Eu m-am simţit foarte bine, mi-a fost dor să joc. Abia aştept următoarele meciuri. Am avut un ritm foarte bun şi sper să mai joc de acum înainte multe meciuri.

Suntem pe drumul nostru. Vrem să jucăm un fotbal foarte bun. Oamenii de la club m-au primit foarte bine şi pot spune că deja mă simt ca acasă”, a spus Radu Drăgușin, la finalul meciului cu Aston Villa.

Mickey Van de Ven va lipsi o lună 

Tottenham mai are de disputat două partide în luna martie, cu Fulham şi Luton, pe 16, respectiv 30 martie, însă Van de Ven are şanse mici să mai intre pe teren în această lună. El s-a accidentat nivelul tendonului popliteu, o accidentare care i-a recidivat de mai multe ori. Acum, fundaşul nu va mai face parte din lotul Olandei pentru meciurile amicale cu Scoţia şi Germania de la finalul acestei luni. 

”Nu sunt sigur, dar nu cred că este vorba despre ceva serios. Este păcat, totuși, pentru că a jucat extraordinar până la momentul respectiv”, a afirmat Ange Postecoglou.

Ange Postecoglou l-a lăudat pe Radu Drăguşin pentru prestaţia din meciul cu Aston Villa. 

”Excelent pentru Radu că a intrat. E prima dată când primește multe minute, chiar într-un meci important, și cred că s-a descurcat foarte bine”, a declarat Ange Postecoglu, citat de Fotball London.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?