Echipa nationala Radu Drăguşin, "varianta mai slabă a lui Mickey van de Ven". Fundaşul a fost titular, dar Tottenham a pierdut cu 3-0

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Fundaşul român Radu Drăguşin a fost titular pentru prima dată la Tottenham, în meciul pierdut de echipa sa cu 3-0 în faţa lui Fulham. Presa engleză l-a numit pe Drăguşin "varianta mai slabă a lui Mickey van de Ven" după meci. 



Cei de la Fulham au deschis scorul în minutul 43 prin Muniz, la o fază la care Radu Drăguşin a fost scos vinovat. Saşa Lukic a marcat pentru 2-0 în minutul 49, în timp ce acelaşi Muniz a stabilit scorul final în minutul 60. 

”Nu cred că e un meci după care trebuie să vorbim despre individualități. Indiferent că a fost primul meci al lui Radu (n.r.- Drăgușin) sau al 500-lea pentru Sonny (n.r.- Heung-min Son), trebuie să ne ridicăm la un anumit nivel. Sunt lucruri pe care trebuie să le facem ca să fim mai buni.

Nu acesta este motivul pentru care nu am jucat bine astăzi. Micky van de Ven nu este motivul pentru care am pierdut. Nu am jucat bine, mai ales în repriza a doua. Primul act a fost echilibrat, dar am încasat un gol dezamăgitor.

Ca să fiu corect cu jucătorii, e pentru prima dată în acest an când am simțit că nu... Nu suntem acolo, pentru că în fiecare săptămână am fost foarte, foarte competitivi în fiecare aspect al meciurilor și chiar atunci când am pierdut, am simțit că am atins un nivel bun. Cred că agresivitatea și competitivitatea ne-au lipsit astăzi și e dezamăgitor”, a spus Ange Postecoglou, potrivit Football London.

Presa engleză a spus despre Radu Drăguşin că a avut o prestaţie ”ordonată din când în când”, dar a notat că la meciul de sâmbătă românul ”a arătat ca varianta mai slabă a lui Micky van de Ven”.

Ilie Dumitrescu a analizat evoluţia lui Drăguşin 

”Pereche de marcaj, îl vedem pe Drăgușin la Muniz. În prima fază, tu, ca fundaș central, ești în zonă, te duci lângă el, e omul tău, e responsabilitatea ta.

El este foarte preocupat să țină linia cu Romero, neinformându-se că este Muniz, același jucător pe care l-a avut în primă fază în marcaj, în spatele lui. E o dublă greșeală.

Prima, la un moment dat, el e cu un pas mai spate decât Romero. Dacă era pe aceeași linie, poate avea o șansă la centrarea asta extraordinară.

A doua greșeală, Udogie nu strânge. Udogie stă departe, trebuie să strângă în centru. În primă fază îl are în marcaj, e informat că e atacant în zonă. Îl pierde din marcaj, nici nu se poziționează foarte bine...

A vrut să strângă, să dubleze, nu e vina lui la golul doi. Încearcă să salveze, să facă ceva. Nu are nicio vină (n.r.- la golul 3).

E primul meci ca titular, e un alt ritm, diferit de Serie A. Toate publicațiile vorbesc de primul gol, doar pe acela l-au analizat, unde are o parte de vină”, a spus Ilie Dumitrescu, la emisiunea Fotbal Club.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?