Tenis Rafa Nadal va juca în turneul ATP 500 de la Barcelona

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Tenismenul spaniol Rafael Nadal îşi începe marea revenire. Tenismanul spaniol Rafael Nadal a anunţat luni că va participa la viitoarea ediţie a turneului de la Barcelona, pe care l-a câştigat de 12 ori în cariera sa şi care se va disputa în perioada 13-21 aprilie 2024, informează EFE.

Nadal devine astfel primul tenisman care şi-a confirmat prezenţa la cea de-a 71-a ediţie a turneului catalan, de categoria ATP 500.

Campionul iberic, cu 20 de titluri de Mare Şlem în palmares, urmează să revină în circuit în luna ianuarie, cu ocazia Openului Australiei, după ce problemele fizice l-au împiedicat să dispute cea mai mare parte a sezonului trecut.

Nadal nu a mai disputat niciun meci oficial de la eliminarea sa în turul secund al Australian Open 2023, în luna ianuarie. Ajuns pe locul 666 ATP după aproape un an fără să joace, spaniolul va încerca să revină la cel mai înalt nivel la competiţia de la antipozi, însă vizează în special turneul său favorit, Grand Slam-ul de la Roland Garros, pe zgura căruia s-a impus de 14 ori, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Tenis
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel