Turnee ATP Rafael Nadal, victorie pe zgura din Barcelona! Spaniolul arată în mare formă

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Campionul spaniol pare că nu a lipsit deloc din circuitul de tenis, după prima partidă în ultimele trei luni și jumătate. 



Victorie clară pentru Rafa

Rafael Nadal s-a reîntors în circuitul de tenis, după o nouă pauză de peste trei luni. Acesta l-a învins pe italianul Flavio Cobolli (62 ATP) în două seturi, scor 6-2 6-3.

Spaniolul aflat pe locul 644 mondial a avut nevoie de o oră și 26 de minute, pentru a trece în turul următor la turneul „de casă”, de la Barcelona. Nadal îl va întâlni, în faza următoare a competiției, pe australianul Alex de Minaur (11 ATP). Aceștia s-au mai întâlnit de patru ori în meciurile directe, Nadal conducând cu 3-1. 

Ultimul an de tenis pentru Nadal, tot mai aproape

Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal a declarat, luni, că are „senzația” că ediția din acest an a turneului de la Barcelona va fi ultima la care va participa, scrie EFE.

„Cred că este ultimul an și vreau să mă bucur de fiecare moment”, a spus Nadal, care se antrenează în Catalonia pentru competiția care a debutat luni, 15 aprilie.

„Am avut o săptămână foarte bună de antrenament. M-am antrenat aici cu jucători care au un nivel ridicat și m-am simțit bine. Mă simt pregătit să concurez”, a afirmat el.

Nadal nu a mai jucat un meci oficial de trei luni și jumătate, când a pierdut în turul al treilea la Brisbane împotriva australianului Jordan Thompson.

„Îmi pare rău că nu am putut fi prezent la Monte Carlo, dar acum lucrurile s-au îmbunătățit, mă simt suficient de confortabil să joc mâine”, a explicat Nadal, care a insistat că are „sentimentul” că aceasta va fi ultima sa apariție la Barcelona.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Turnee ATP




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel