Superliga Romaniei Rămâne la FC Botoșani și în stagiunea care urmează! Ce transmit oficialii

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Clubul de fotbal FC Botoșani a decis prelungirea contractului cu fundașul central în vârstă de 28 ani.Celea rămâne la FC Botoșani

După anunțul de marți în care clubul de fotbal se despărțea de cinci jucători din lot, oficialii au făcut anunțul prelungirii contractului cu fundașul central Daniel Celea.

„Fundașul nostru central tocmai a semnat prelungirea contractului cu echipa noastră, valabil acum până la data de 25 iunie 2025. În vârstă de 28 de ani, experimentatul apărător a contribuit la rezultatele echipei din sezonul precedent.

Noi avem garanția că ne putem baza pe serviciile sale și în stagiunea 2024-2025. Mulțumim, Daniel, pentru aportul adus în tricoul nostru, și mult succes și în sezonul următor”, a transmis clubul de fotbal FC Botoșani, pe pagina oficială de Facebook.

Botoșănenii au încheiat colaborarea anunțată ieri, 18 iunie, cu fundașul bulgar Radoslav Dimitrov, atacantul italian Francesco Margiotta, atacantul german Reagy Ofosu, mijlocașul Ioan Filip și portarul Andrei Ureche.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?