Superliga Romaniei Rapid a anunţat primul transfer. A luat un mijlocaş central din Serbia

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

FC Rapid începe să se mişte şi la transferuri. După ce mai mulţi jucători au fost puşi pe liber de giuleşteni, a venit rândul primei sosiri. Este vorba despre Luka Gojkovic, căpitanul celor de la FK Javor, care evoluează pe postul de mijlocaş central. Acesta a semnat un contract valabil pe două sezoane, cu posibilitate de prelungire pentru încă un an. 

În sezonul trecut al campionatului din Serbia, Gojkovic a marcat 3 goluri şi a oferit 7 assist-uri în 38 de partide, şi a jucat în medie 87 de minute pe meci. 

"Va fi o plăcere și o onoare să apăr culorile unuia dintre cele mai mari cluburi din România. Am auzit foarte multe lucruri frumoase despre Rapid și abia aștept să joc pentru acest club, dar și să am o contribuție la performanțele echipei.

Un club precum Rapid are mereu obiective înalte, astfel încât voi da totul pentru a contribui la îndeplinirea lor, adică la câștigarea de trofee. Despre fani, am auzit că sunt cei mai tari din România, că atmosfera făcută de ei la meciuri este incredibilă și aștept cu mare interes să joc în fața lor”, a spus Luka Gojkovic pentru fcrapid.ro.

"Luka este un mijlocaș creativ, care vine dintr-un campionat destul de dur și agresiv. Jucător de piciorul stâng, cu o viziune foarte bună, mă aștept să aibă multe realizări în tricoul echipei noastre. Din păcate, echipa lui nu a avut un parcurs foarte bun în sezonul trecut al Superligii din Serbia, însă el a fost, de departe, cel mai important jucător și căpitanul lui FK Javor.

A marcat trei goluri și a oferit șapte assisturi pentru o echipă care s-a chinuit de cele mai multe ori în campionat. Pot spune că am adus un jucător extrem de interesant și sper să ne aducă numai bucurii în sezonul ce urmează”, a declarat Daniel Sandu, directorul sportiv al Rapidului.

În carieră, Gojkovic a mai evoluat pentru FK Vozdovac, Backa Palanca, Novi Belgrad și Rad Belgrad.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel