Superliga Romaniei Rapid București continuă șirul despărțirilor. Noua plecare din cadrul clubului giuleștean

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Clubul de fotbal giuleștean face în mod continuu schimbări în cadrul staff-ului, urmărind noi obiective în sezonul viitor al SuperLigii.



Adrian Iecsi, următorul care părăsește Rapid București

După ce actualul sezon al SuperLigii s-a încheiat, Dan Șucu a început să aducă modificări în toate departamentele clubului giuleștean, fiind schimbați antrenorul principal și preparatorul fizic. După aducerea lui Iain Brunskill ca antrenor secund, se pare că și Adrian Iencsi se desparte de Rapid.

Clubul de fotbal Rapid București și Adrian Iencsi s-au despărțit de comun acord, fostul antrenor secund giuleștean dorindu-și o nouă provocare în carieră.

„A fost o plăcere deosebită să port din nou emblema Rapidului pe piept. A venit ziua când iarăși voi pleca de acasă în căutare de noi experiențe și realizări. Mulțumesc mult băieților, colegilor din staful tehnic, conducătorilor, acționarilor și nu în ultimul rând celor mai frumoși suporteri din întreaga țară!

Sunt sigur că Rapid va deveni un club din ce în ce mai puternic și suporterii se vor bucura de câștigarea multor trofee! Succes!!!”, a transmis Adrian Iencsi, potrivit clubului de fotbal.

Potrivit giuleștenilor, Adi Iencsi a adus o contribuție semnificativă la istoria clubului atât ca jucător, cât și ca antrenor. Rapidiștii i-au transmis un mesaj, la rândul lor, lui Iencsi: „Mulțumim pentru dedicarea și profesionalismul de care a dat dovadă pe parcursul colaborării noastre și îi urăm mult succes în carieră!”, au scris aceștia.

Lennon „și-a luat” antrenor secund englez

Iain Brunskill va face parte din noul staff al lui Neil Lennon, urmând să fie antrenorul secund al formației Rapidului, potrivit anunțului făcut de clubul de fotbal.

În vârstă de 47 de ani, antrenorul englez deține Licența UEFA Pro și are o vastă experiență ca manager, având diplome în AFC Professional Diploma MSC Sport & Exercise Psychology, Pre Master Diploma in Leadership Development in Sport și Pre Master Diploma in Business Research Methods. De asemenea, ca jucător, Brunskill a fost junior al lui Liverpool FC (1993-1996) și a mai evoluat pentru Bury, Leek, Hednesford și Runcorn.

Mutarea vine după ce Dan Șucu, acționarul majoritar al clubului de fotbal, a început un proces complex de restructurare a Rapidului, după eșecul suferit în cadrul play-off-ului SuperLigii, formația alb-vișinie finalizând pe ultimul loc, cu doar o victorie, o remiză și opt înfrângeri.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?