Superliga Romaniei Rapid, din nou fără galerie în deplasare. Peluza Nord nu merge la meciul cu Sepsi

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

FC Rapid înfruntă Sepsi Sf. Gheorghe în deplasare, în etapa a 9-a din playoff, însă giuleştenii nu se vor bucura de sprijinul fanilor.După ce la meciul cu CFR Cluj suporterii giuleştenilor nu au făcut deplasarea şi au trimis doar un banner cu mesajul "Nu ne meritaţi", un lucru similar se va întâmpla şi la partida cu Sepsi Sf. Gheorghe. Motivul invocat de fani are legătură cu comportamentul lui Paul Iacob la adresa unui suporter după înfrângerea de pe teren propriu cu Universitatea Craiova, scor 1-2. 

"După o săptămână de la comunicatul și decizia prin care am tras un semnal de alarmă referitor la situația clubului, lucrurile nu s-au schimbat absolut deloc, din contră, chiar pare-se că focusul e îndreptat către cu totul alte...probleme?

Dorim să anunțăm că in urma unei intalniri intre liderii grupurilor ce formeaza Peluza Nord Rapid Bucuresti, grupurile din Bucuresti, plus o parte importantă dintre grupurile de Rapidiști din țară, au decis continuarea formei de protest prin neprezentarea în deplasarea de la Sepsi.

Fiecare rapidist poate alege dacă să meargă sau nu la meci, important este să ne respectăm deciziile și perspectivele reciproc, întrucât toți ne dorim binele Rapidului și suntem total nemulțumiți de situația actuală.

Clubul menționa într-un comunicat de săptămâna trecută, că se vor lua măsuri asupra protagonistului scenelor de la ultimul meci pe Giulești. Singura decizie (măsură?!?) asupra lui a fost titularizarea în meciul de la Cluj, soldată cu o nouă greșeală care a "ajutat" Rapidul să primească gol. De cele mai multe ori, fotbalul te pedepsește când încerci să-l păcălești și nu-i respecți fanii.

Au existat numeroase situații când Rapidul a fost defăimat și rapidiștii denigrați de oameni din presă sau angajații televiziunilor de sport, iar clubul a închis ochii și nu a realizat niciun demers pentru combaterea acestora, cum a procedat acum pentru apărarea antrenorului interimar pe care tot clubul l-a expus acestui val de critici.

În final, anunțăm că în continuare ne păstrăm încrederea în conducere și sperăm că deciziile pe care le vor lua să fie cele potrivite", au transmis cei din Peluza Nord Rapid.

FC Rapid are un singur punct obţinut în playoff, după remiza cu FCSB, scor 2-2, pe Arena Naţională. Antrenorul Cristiano Bergodi a fost demis la finalul celei de-a 4-a etape din playoff, adică meciul tur cu Sepsi, pierdut pe teren propriu. De atunci, de echipă se ocupă Bogdan Lobonţ, care are funcţia de antrenor principal interimar. 

Dan Şucu, finanţatorul clubului, a purtat discuţii cu Marius Şumudică şi Mircea Lucescu, dar există şanse mari să se orienteze din nou spre un antrenor străin. De altfel, pe Marius Şumudică l-a şi anunţat că nu îl va numi pe banca tehnică a echipei. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel