Superliga Romaniei Rapid, fără victorie în playoff, vrea 3 puncte cu FCSB. Rrahmani spune că "e foarte important să terminăm sezonul cu o victorie"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

FC Rapid nu are nicio victorie în playoff şi va termina sezonul pe locul 6, departe de obiectivul anunţat la începutul sezonului, locurile 1-3.



FCSB este în acest moment la 20 de puncte distanţă de Rapid, deşi la începutul playoff-ului diferenţa dintre cele două echipe era de doar 4 puncte. De atunci, însă, FCSB a câştigat punctele de care avea nevoie pentru a-şi asigura titlul, în timp ce giuleştenii au avut un picaj inexplicabil şi nu au bătut pe nimeni. Singurul punct obţinut în playoff a fost chiar împotriva celor de la FCSB, pe Arena Naţională, scor 2-2. 

Albion Rrahmani, golgheterul Rapidului, speră ca el şi colegii săi să învingă campioana în ultimul meci al sezonului. 

"Este ultimul meci şi e foarte important pentru noi să terminăm sezonul cu o victorie. Mă aştept la un derby, noi vom intra pe teren pentru a câştiga şi a pregăti apoi cum se cuvine următorul sezon. Nu ştiu dacă FCSB va folosi rezervele sau nu, noi vom intra pe teren şi vom da 100% indiferent de adversari", a afirmat el.

"Nu sunt dezamăgit de întreg sezonul, ci doar de meciurile din play-off, când nu am fost într-o prea bună. Nu am avut nici noroc pentru că am luat goluri după minutul 90 în 2-3 partide. În fotbal se poate întâmpla orice, aşa că acum important e să ridicăm capul şi să mergem mai departe. Fanii ne pot ierta, dar nu ne putem ierta noi. Evoluţiile acestea au apărut într-un moment foarte prost", a adăugat Rrahmani.

Atacantul susţine că nu se gândeşte la titlul de golgheter, ci doar la cele trei puncte în derby-ul cu FCSB.

"Pentru orice atacant e important să fie golgheter la final de sezon. Eu am lipsit multe meciuri din cauza unei accidentări, dar acum mă gândesc doar la cele trei puncte de mâine. E greu când ratezi un penalty, eu vrea să le cer scuze fanilor pentru că am ratat. Colegii m-au susţinut atunci, la fel şi suporterii mi-au arătat respect. Ştiu că în sezonul următor putem face mai mult şi că putem câştiga un trofeu", a spus el, citat de Agerpres.

Rapid va avea un nou antrenor din vară 

Cel mai probabil, nord-irlandezul Neil Lennon va fi adus de Dan Şucu pe banca tehnică a celor de la Rapid. În plus, la Rapid vor reveni jucătorii împrumutaţi la UTA Arad, adică Vulturar, Pop şi Micovschi, dar şi Cristian Ignat, împrumutat la CS Mioveni. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?