Superliga Romaniei Rapid - FCSB, meciul care se poate juca cu titlul pe masă, nu va avea loc pe Arena Naţională

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Rapid şi FCSB se înfruntă în ultima etapă din playoff, iar meciul poate fi cel care va decide titlul, dacă până la acel moment cele două echipe vor fi tot pe primele două locuri din campionat şi la o diferenţă mai mică de trei puncte una de cealaltă. S-a aflat, însă, că partida nu poate fi disputată decât pe stadionul Giuleşti. 



Pe 9 martie, FC Rapid a zdrobit FCSB, scor 4-0, pe Arena Naţională, în faţa a peste 40.000 de suporteri, iar oficialii giuleşteni sperau să repete scenariul şi în playoff, în ultima etapă. Numai că la data meciului dintre cele două echipe, la Arena Naţională are loc Ro-Drift, etapă din campionatul naţional de drifturi, astfel că stadionul este deja închiriat. 

Anunţul a fost făcut de Robert Niţă, la Fanatik, în emisiunea în care l-a avut invitat pe Victor Angelescu, acţionarul minoritar al celor de la Rapid. 

"Meciul nu are cum să se joace pe Arena Naţională. E Ro-Drift, programat pe 18-19 mai pe Arena Naţională, deci ne privează de acest spectacol fotbalistic. Va fi Giuleşti. E bine de ştiut şi pentru suporterii FCSB-işti", a transmis Robert Niţă. 

"Da, nu avem alt stadion, atunci, decât stadionul Giuleşti", a replicat Victor Angelescu. 

"S-a văzut că suntem şi acolo, pe Arena Naţională, acasă. Sincer, mi-ar fi plăcut să avem un stadion mai mare. Avem un stadion mic, avem mulţi suporteri, vom avea tot mai mulţi. Meciurile astea cu FCSB, sau cu Dinamo, care sper să îşi revină, normal că vrem să le jucăm pe Arenă. Nu că vrem să plecăm de acasă, că dacă aveam 30.000 de locuri pe Giuleşti, stăteam acolo. Dar când vor să vină 40.000 de oameni la meci... Nu mi se pare normal să vrea să vină la meci şi să nu îi lăsăm. Ei vin şi plătesc biletul, cumpără tricoul. Nu poţi să le iei acest drept, din punctul meu de vedere. Dacă era o cerere de doar 20.000 de locuri, mai ziceam. Dar am vorbit şi cu Dan Şucu şi a spus şi dânsul că nu putem ţine suporterii afară. Şi vom face asta mereu când vom avea o cerere atât de mare. Aţi văzut că le-am dat şi celor de la FCSB o peluză întreagă, ca să fie spectacol. 

Din păcate, s-a transformat în... (n.r. aluzie la dosarul penal care a dus la reţinerea liderului de galerie Liviu Ungurean). O spun încă o dată, de fiecare dată când vom avea cerere mare, vom juca acolo şi le vom da toată peluza suporterilor adverşi. Dacă ei vor să ne dea doar 2500 de bilete, nu ne supărăm, asta e. Dar e urât să ne pună sus, la inelul 3. Eu nu înţeleg, suntem parteneri de competiţie, îi respect", a mai declarat Victor Angelescu. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel