Superliga Romaniei Rapid - FCSB pe Arena Naţională, "încă o pagină din istoria Rapidului". Cristi Săpunaru, declaraţii înainte de derby-ul finalului sezonului regulat

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Arena Naţională va fi plină la meciul dintre Rapid şi FCSB, din etapa 30 a Ligii I. Cele două echipe se află pe primele două locuri ale clasamentului, iar partida va determina diferenţa de puncte cu care se va intra în playoff. 



Cristian Săpunaru a spus că acest meci reprezintă "încă o pagină din istoria Rapidului. S-a spus după meciul cu UTA că o să fie nevoie de Arena Naţională şi lumea nu credea. În două zile a fost sold-out. Ăsta e fotbalul. Cred că Rapidul a fost corectă în momentul în care a oferit toată Peluza celor de la FCSB". 

"Anul ăsta e ceva diferit la ei"

Săpunaru a spus că FCSB trebuie tratată serios, pentru că anul ăsta este o echipă diferită. Acesta a punctat că nu doar Florinel Coman este periculos, ci întreaga echipă. 

"Jucăm acasă, chiar dacă este terenul pe care ei joacă acasă. Suntem în faţa publicului nostru şi sperăm să plece toţi rapidiştii acasă fericiţi. Nu cred că la meciul ăsta se joacă campionatul. Intrăm în playoff, vedem la câte puncte suntem în spatele lor, şi vedem ce e acolo. Mai sunt 10 meciuri de jucat în playoff. 

Nu e doar un singur om periculos la ei. Chiar dacă Florinel Coman este într-o creştere de formă imensă şi a fost omul decisiv la ultimele meciuri pentru ei, trebuie să vorbim de echipă. Florinel nu a jucat singur. Anul ăsta e ceva diferit la ei, dar şi la noi e diferit. În trei ani de zile, să ajungă Rapidul să se bată la campionat, nu se aştepta nimeni. Este derby-ul în care aducem cei mai mulţi suporteri de până acum. 

Cea mai frumoasă amintire dintr-un derby cu FCSB... nu e momentul să îmi aduc aminte ce a fost la alte meciuri. Mă interesează ce se întâmplă la acest meci. Amintirile s-au dus", a mai declarat Cristian Săpunaru la conferinţa de presă dinaintea meciului. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?