Volei Rapid îşi schimbă antrenorul la volei feminin

Data publicării:
Facebook Volei Rapid Bucureşti
Facebook Volei Rapid Bucureşti

Antrenorul secţiei de Volei de la Rapid Bucureşti, Dragan Nesic, părăseşte echipa, la aproape două săptămâni de la finala Cupei României. 



"Mulțumim, Dragan Nešić! Clubul nostru anunță încetarea colaborării cu antrenorul sârb Dragan Nešić. Ne luăm la revedere de la cel care a stat pe banca echipei noastre de volei feminin în prima parte a acestui sezon, cel alături de care am reușit calificarea în Finala Cupei României din acest an. Îi mulțumim încă o dată fostului nostru tehnician și îi dorim mult succes pe mai departe!

Vom reveni cu detalii în privința noului antrenor al Rapidului în curând", au transmis cei de la Volei Rapid. 

Rapid a pierdut finala Cupei României, în faţa celor de la CSM Târgovişte, cu scorul de 3-2 (25-23, 25-18, 24-26, 29-31, 15-11). 

CSM Târgovişte s-a impus după două ore şi 23 de minute de joc.

CSM Târgovişte, care a jucat ultimele două finale ale competiţiei, în 2022 (1-3 cu CSM Volei Alba-Blaj) şi 2023 (1-3 cu CSM Lugoj), şi-a trecut în palmares al doilea său trofeu în Cupa României, după cel din 2016.

MVP-ul echipei antrenate de Branko Gajic a fost bulgăroaica Monika Krasteva, cu 41 de puncte. Ariana Pîrv a contribuit cu 16 puncte, iar Jocelyn Urias Castro cu 11.

De la Rapid s-au remarcat Nika Markovic (28 puncte), Ioana Baciu (18), Nasia Dimitrova (15), Eli Uattara (15), Roxana Roman (10), scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Volei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel