Superliga Romaniei Rapid l-a luat pe Rareş Pop, iar Gigi Becali spune că Dan Şucu "aplică strategia mea, copiază ce am făcut eu"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

FC Rapid l-a cumpărat pe Rareş Pop de la UTA Arad, însă jucătorul va râmâne la Arad până la vară, sub formă de împrumut. Gigi Becali spune că Dan Şucu, finanţatorul giuleştenilor, aplică aceeaşi strategie pe care a avut-o şi el la FCSB. 



”El aplică strategia mea și face bine, acum copiază ce am făcut eu. Numai că eu acum am o altă strategie. Am văzut că nu o scot la cap așa, cu vânzare de jucători nu o scot la cap. Deci asta este experiență de 15 ani, mi-am dat seama că nu o scot la cap.

Vinzi un jucător cu cinci milioane și în 10 luni i-ai cheltuit, l-am vândut pe Man cu 11 milioane. Asta este strategia mea acum, el (n.r. Dan Șucu) face bine că ia jucători tineri.

Mi-am adus aminte că am vorbit cu Meme, cine e Rareș Pop. L-am văzut odată, e foarte talentat jucător, numai că eu nu mai iau jucători care au sub 1,75 sau 1,80. Nu mai iau jucători mici de statură, nu mai iau. Nu îl mai punem pe Messi, nu se mai naște ca el.

Ai văzut cum e fotbalul acum în Europa, nu ai forță, te dă la o parte. Petrila are calități, tehnică și execuții, dar degeaba dacă nu are forță.

Că iau cutare, că avem strategie, că jucători români. Dacă e vreunul care costă două milioane, îl iau eu, nu mai iau de 700.000. Dacă el costă două milioane, îl iau, dacă e trei milioane, îl iau. Îi las să îi ia el, eu îi iau și îi dau. Vin cinci și opresc unul, iau cinci, opresc unul și patru îi dau afară”, a declarat Gigi Becali, citat de Fanatik.

800.000 euro a plătit Rapid pentru Rareş Pop. Arădenii vor păstra 20% dintr-un viitor transfer al fotbalistului. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?