Superliga Romaniei Rapid l-ar dori pe William Baeten, de la FC U Craiova 1948

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

William Baeten, de la FC U Craiova 1948, ar fi pe lista celor de la FC Rapid. Giuleştenii ar fi făcut deja o ofertă în valoare de 350.000 euro pentru mijlocaşul oltenilor şi aşteaptă răspunsul lui Adrian Mititelu, conform surselor Digisport

Se pare că şi mijlocaşul ar fi de acord cu o mutare în Giuleşti, dar numai dacă transferul va fi definitiv, acesta nedorind să plece doar sub formă de împrumut. 

William Baeten a fost aproape de CFR Cluj în această vară, dar totul s-a oprit la forma de transfer. CFR Cluj i-ar fi luat sub formă de împrumut pe Baeten şi Bauza, dar Adrian Mititelu ar fi fost de acord cu mutarea doar dacă cei doi ar fi prelungit contractele cu FC U Craiova. CFR Cluj a propus şi preluarea fotbaliştilor în co-proprietate, dar Adrian Mititelu a respins oferta. 

William Baeten are o cotă de piaţă de 550.000 euro, conform Transfermarkt. Contractul său cu oltenii expiră pe 30 iunie 2025. 

A jucat 75 de meciuri până acum în Superligă, în care a marcat 12 goluri şi a dat 9 pase decisive. 

Viorel Moldovan anunţă noi transferuri la Rapid. "Vrem să avem o echipă cât mai competitivă"

Până acum, Rapid i-a transferat pe Cristi Manea, Timotej Jambor, Filip Blazek, dar şi pe Luka Gojkovic. Viorel Moldovan anunţă însă că vor mai fi făcute câteva transferuri, pentru a acoperi toate posturile deficitare. Acesta a comentat şi ţintarul Ligii 1. Rapid debutează în noul sezon în deplasare cu UTA Arad. 

"Începem în forţă. Avem un program greu, dar până la urmă de asta ne pregătim. Aşteptăm competiţia cu nerăbdare, indiferent de numele adversarului. Trebuie să fim pregătiţi din toate punctele de vedere. 

Nu am avut preferinţe, până la urmă acesta a fost ţintarul pentru noi. De asta suntem în stagiul de pregătire, pentru a ne pregăti cât mai bine şi a începe în forţă. Plouă aici în cantonament, sper să fie belşug pentru Rapid în noul sezon. Cantonamentul decurge bine, procesul e normal. Avem şi un meci amical contra unei echipe din Polonia, un adversar puternic. 

Totul a fost perfect până în momentul de faţă, implicarea este totală din punct de vedere al jucătorilor, se pregătesc foarte bine. Metodologia a fost schimbată odată cu venirea lui Neil, se lucrează intens şi sper să arătăm cât mai bine la începutul sezonului, dar şi pe parcursul campionatului. 

Per total, de transferuri sunt mulţumit. Mai avem de acoperit două-trei posturi, ca să ne putem închide din acest punct de vedere. Suntem în discuţii cu anumite elemente pentru a le aduce şi a completa lotul, ca să avem o echipă cât mai competitivă", a declarat Viorel Moldovan. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel