Superliga Romaniei Rapid mai face un transfer. A adus un atacant de naţională

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Rapid a mai completat un transfer, de această dată în compartimentul ofensiv. Este vorba despre Timotej Jambor, atacant în naţionala U21 a Slovaciei, unul dintre cei mai promiţători jucători din această ţară. Sezonul trecut, Jambor a jucat în 25 de meciuri în campionat, a dat şase goluri, şi a jucat şi în patru partide din UEFA Conference League pentru Zilina. Pentru naţionala U21 a Slovaciei, Jambor a marcat 2 goluri în şapte partide. 

Atacantul slovac va fi al Rapidului până în 2027, acesta semnând un contract valabil timp de patru sezoane.

Crescut la Tatran Presov și Zilina, Jambor a făcut pasul către prima formație a Zilinei, unde a jucat în 76 de meciuri de campionat, punctând de 19 ori.

"Sunt fericit să fiu aici, să mă alătur unui club atât de mare, precum Rapid. Am auzit că Rapid are fani incredibili, care fac o atmosferă minunată, astfel încât abia aștept să începem sezonul. Sper să înscriu multe goluri și să fac toți rapidiștii fericiți”, a spus Timotej pentru fcrapid.ro.

Jambor a fost chemat la finalul anului 2022 la o acțiune a naționalei mari a Slovaciei, în care au fost testați cei mai promițători tineri jucători.

"Timotej Jambor este un atacant complet, titular la echipa națională u21 și un jucător important din campionatul Slovaciei. Ne bucurăm ca a ales să fie alături de noi în următoarele sezoane.

Este un jucător care știe să atace spațiul, mobil, bun cu ambele picioare, un jucător care sunt sigur că o să ne încânte în Giulești și nu numai”, l-a caracterizat Daniel Sandu, directorul sportiv al Rapidului.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel