Superliga Romaniei Rapid pierde primul meci din playoff. Galeria a protestat la meciul cu Farul, după ce Liviu Ungurean a fost reţinut de poliţie

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Rapid a început playoff-ul la 4 puncte în urma FCSB-ului şi avea nevoie de o victorie cu Farul pentru a forţa o apropiere de lider. 



Numai că echipa lui Gică Hagi nu a venit în Giuleşti ca victimă sigură. În prima repriză, Constantin Grameni a centrat perfect pentru reuşita lui Louis Munteanu, care a şutat din prima, cu latul, de la marginea careului de 6 metri, direct în poarta lui Marian Aioani. Tot în prima repriză, Farul a ratat o ocazie uriaşă de a face 2-0. Ionuţ Vână a scăpat singur cu Marian Aioani, dar nu a reuşit să îl învingă pe fostul său coleg. 

Farul a reuşit, totuşi, să îşi dubleze avantajul în repriza secundă, tot prin Louis Munteanu, după ce giuleştenii au avut un start mai bun. Rahmani a redus din diferenţă în minutul 85, din lovitură de la 11 metri, şi i-a egalat pe Florinel Coman şi Darius Olaru în clasamentul golgheterilor. 

În prelungiri, Rivaldinho a înscris din nou pentru Farul, însă golul său a fost anulat, pe motiv de offside. Rapid a jucat ultima jumătate de oră în 10 oameni, după eliminarea lui Răzvan Oaidă, pentru două cartonaşe galbene. Rezultatul final a fost 2-1 pentru Farul Constanţa. 

Rapid rămâne pe locul 2 în clasament, însă poate pica pe locul al treilea, dacă CFR o învinge pe Universitatea Craiova. În plus, FCSB se poate distanţa din nou faţă de giuleşteni, dacă vor reuşi să câştige partida cu Sepsi Sf. Gheorghe. 

Galeria Rapidului a protestat la meciul cu Farul 

Liviu Ungurean, zis "Bocciu", liderul galeriei Rapidului, a fost reţinut pentru 30 de zile în dosarul în care a fost audiat şi Daniel Niculae. Astfel, galeria giuleştenilor a decis să protesteze la meciul cu Farul. 

Galeria giuleşteană a refuzat să cânte ca de obicei, scandând doar "Libertate pentru suporteri" şi numele lui "Bocciu".

Fanii rapidişti de la peluză au afişat la începutul meciului bannere cu mesajele "Bocciu liber!" şi "Libertate pentru suporteri".

De asemenea, galeria giuleşteană nu a cântat nici imnul Rapidului aşa cum obişnuia. Totodată, galeria rapidistă nu s-a prezentat la meciul cu Farul nici cu steaguri sau bannere.

La începutul partidei, jucătorii echipei antrenate de Cristiano Bergodi au intrat pe teren cu un banner inscripţionat cu mesajul "Bocciu liber!", scrie Agerpres. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?