Superliga Romaniei Rapid va avea suporteri în tribună la derby-ul cu FCSB din ultima etapă

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

FC Rapid va juca contra celor de la FCSB în ultima etapă a Superligii, iar meciul se va disputa cu fani în tribunele stadionului Giuleşti. 



"În urma raportului observatorului, în care s-a menționat că au fost aruncate pe teren materiale pirotehnice, la partida cu Universitatea Craiova, Comisia de Disciplină a FRF a decis ca pentru meciul cu FCSB să fie închise Peluzele Nord și Sud, dar și o parte din sectoarele Tribunei a II-a. Pe lângă această pedeapsă, clubul a fost amendat cu 60.000 de lei.

Astfel, vor fi închise sectoarele: 106, 107, 108, 109 (zona tampon), 111, 112, 113, 117, 118, 119, 120, 121, 122 și 123.

Vom reveni cu detalii legate de relocarea abonaților din sectoarele respective", anunţă clubul din Giuleşti. 

Rapid este ultima din playoff, cu doar un punct obţinut până acum, din remiza cu FCSB, scor 2-2. FCSB, pe de altă parte, a câştigat deja titlul şi vine în Giuleşti din postura de campioană. 

Andrei Vochin, consilier al preşedintelui FRF Răzvan Burleanu, crede că giuleştenii ar trebui să lase orgoliile şi să le acorde rivalilor de la FCSB garda de onoare pentru câştigarea titlului, în ultima etapă. 

"Cred că cea mai frumoasă imagine pentru Rapid ar fi ca în ultima etapă să facă acel coridor prin care trec campionii, după care să îi bată. Asta ar fi, din punctul de vedere al imaginii, cea mai frumoasă dovadă de confruntare sportivă. Să îi feliciţi că au ieşit campioni, după care să îi baţi. Dacă ar putea să facă asta, ar fi de aplaudat", a declarat Andrei Vochin la Fanatik Superliga. 

Bogdan Lobonţ e convins că vor veni şi victoriile la Rapid 

În etapa a 8-a din playoff, Rapid a fost învinsă la Cluj, de CFR, cu 3-2, dar Bogdan Lobonţ e convins că vor veni şi victoriile.

”Am ratat cât pentru tot sezonul. Vor veni și victoriile, sunt convins. Absolut orice influențează mentalul unei persoane. Trebuie să fim mai atenți. Suporterii sunt alături de noi, chiar dacă nu au făcut deplasarea alături de noi. E normal să fie dezamăgiți.

Ține totul de noi să ieșim din această situație. Ce rămâne de făcut? Să facem ce am făcut bine ca până acum. Trebuie mai multă atenție la finalizare. Băieții au calități extraordinare. Trebuie să lucrăm tot mai mult la tot ceea ce înseamnă echipă.”, a declarat Bogdan Lobonț, la flash-interviu.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?