Superliga Romaniei Rapidul și-a anunțat noul președinte. Cine va prelua funcția în Giulești

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Clubul de fotbal alb-vișiniu continuă să își construiască o nouă înfățisare, prin aducerea a numeroase personalități în staff-ul echipei.



Moldovan, noul președinte al Rapidului

Viorel Moldovan este noul președinte al clubului alb-vișiniu, potrivit anunțului oficializat de către giuleșteni. El a mai ocupat pentru o scurtă perioadă funcția de director sportiv al clubului, în anul 2007.

Ca jucător, Viorel Moldovan a evoluat în Giulești în perioada 2006 - 2007, marcând 21 de goluri, dintre care 15 în campionat, două în Cupa României și patru în cupele europene.

„Bine ai revenit acasă, Viorel Moldovan!”

„Debutul său în tricoul alb-vișiniu a avut loc pe 9 martie 2006, într-o partidă istorică, acesta intrând în minutul 72 al victoriei cu SV Hamburg (2-0), din Giulești, în turul optimilor Cupei UEFA. Ultimul său meci la Rapid coincide cu ultimul trofeu al Cupei României obținut de clubul nostru, după o finală câștigată în fața Politehnicii Timișoara (2-0), în 2007.

Fostul atacant al naționalei României a obținut o performanță importantă și ca antrenor al Rapidului, promovând din liga a doua în 2014, într-o perioadă dificilă a clubului.

Experiența sa, atât națională cât și internațională, va aduce un plus de valoare în eforturile noastre de a readuce Rapidul acolo unde îi este locul – în vârful fotbalului românesc.”, au transmis oficialii clubului.

Moldovan: „Sper ca toată suflarea rapidistă să fie alături de noi”

„Sunt mândru și onorat să fiu Președintele acestui club, cu o istorie senzațională în spate, un club important în fotbalul românesc. Îmi doresc să construim o echipă puternică, cu un lot competitiv, pentru a ne îndeplini obiectivele, împreună cu stafful tehnic, cu cel administrativ, cu suporterii noștri.

Sper ca toată suflarea rapidistă să fie alături de noi, la acest nou început. Sunt încrezător ca la finalul sezonului 2024/2025 să ne bucurăm împreună de ceea ce am realizat!”, a transmis Viorel Moldovan, prin intermediul anunțului clubului de fotbal.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?