Fotbal Răsturnare de situație în cazul lui Dani Coman! Pleacă de la Hermannstadt, dar nu semnează cu niciun alt club. Care e motivul

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

După ce s-a vehiculat că fostul fotbalist ar fi bătut palma cu reprezentanta ligii secunde din fotbal, Dani Coman a clarificat toate zvonurile, declarând că nu semnează cu FC Argeș, după despărțirea de FC Hermannstadt.



De ce renunță Dani Coman la fotbal

Cu toate că plecarea de la FC Hermannstadt era motivată de un nou contract cu echipa celor de la FC Argeș, Dani Coman a susținut, în cele din urmă, faptul că se confruntă cu o serie de probleme personale, fapt ce îl determină să ia o pauză nedeterminată din fotbal. 

„Uneori, există lucruri mai importante decât fotbalul. Sunt problemele mele și nu vreau să vorbesc prea mult despre ele. Nu semnez cu FC Argeș și nici cu vreo altă echipă. Suntem bărbați și vom depăși aceste probleme”, a declarat Dani Coman.

Ar vrea să devină președintele Ligii Profesioniste

Dani Coman a recunoscut că în planurile sale de viitor se regăsește și ideea de a candida la șefia Ligii Profesioniste de Fotbal.

„Au fost mai multe discuții în ultima perioadă. Dacă mâine ar fi fost alegeri, probabil că aș fi candidat. E la fel cum am spus în cazul Rapidului. Deocamdată, Liga are un președinte care își face treaba oarecum bine, a obținut banii din drepturile TV, avem o gestionare a situației bună. Nu cred că e cazul să vorbim acum despre ce se va întâmpla în trei ani, când sunt alegerile. Dacă la momentul respectiv voi considera că sunt destul de pregătit și voi crede că am șanse reale de a câștiga, voi candida.

Eu cred că aș putea ajuta fotbalul românesc mai mult. Aș fi făcut un sondaj printre cluburile din prima ligă, le-aș arăta proiectul pe care îl vreau pentru viitor”, a declarat Dani Coman, conform ProSport.

Dani Coman este președintele FC Hermannstadt din luna ianuarie a anului trecut. Acesta a mai ocupat funcția în cadrul clubului sibian și în urmă cu trei ani.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel