Superliga Romaniei Raul Rusescu vrea ca FC U Craiova să o bată pe Oţelul pentru "nebunul de Mititelu"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Duminică, 31 martie, Oţelul Galaţi şi FC U Craiova se înfruntă în etapa a doua a playout-ului, pe stadionul Ion Oblemenco. 



Raul Rusescu spune că vrea ca oltenii să câştige, pentru a-şi păstra vii şansele de a rămâne în prima ligă. În primul rând, spune Raul Rusescu, speră ca FC U Craiova să câştige pentru Adrian Mititelu, pe care îl descrie "un nebun în sensul bun al cuvântului". 

"Îmi doresc ca FCU Craiova să rămână în Liga 1. Îmi doresc asta, în primul rând pentru nebunul ăla de patron care e Mititelu. Aşa cum e el, e un nebun. În sensul, bun, să nu se supere pe mine. Prin tot ce a trecut el, nu a renunţat, a adus echipa în LIga 1, şi îmi doresc să câştige. Nu ştiu dacă va câştiga, dar merg pe mâna lor, îmi doresc. 

Oţelul e o echipă mult mai echilibrată, nu există la ei nebunia care e la Craiova. Totul se învârte în jurul lui Dorinel Munteanu şi a ceea ce îşi doreşte el să joace. Dar eu îmi doresc ca FC U Craiova să rămână în prima ligă", a declarat Raul Rusescu la GSP LIVE. 

FC U Craiova vede meciul cu Oţelul ca pe o finală 

"Am intrat în săptămâna meciului cu Oțelul.

A doua finală din play-out, un meci în care cuvântul de ordine este victorie, orice alt rezultat ar face să simțim fiorii tot mai reci ai retrogradării. “Plaiesii” lui Dorinel sunt o nuca tare. O echipa organizată și muncitoare după chipul și asemănarea “neamțului”.

Acest meci se poate câștigă doar cu ambiție, dăruire și disciplină tactică. Pe teren trebuie să între 11 “lei” în adevăratul sens al cuvântului. Suporterii trebuie să fie al 12-lea jucător (se joacă duminică la ora 14:00 și se anunță o vreme perfectă).

Sperăm bine!", au scris cei de la FC U 1948 pe Facebook la începutul săptămânii. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?