Fotbal Răzvan Burleanu, cu ochii pe Gigi Becali. „De multe ori vorbește mult, mai mult decât face...”

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Președintele FRF nu a rămas indiferent la declarațiile patronului formației FCSB privind donațiile realizate, anunțându-l pe Becali, în mod indirect, despre desfășurarea unor activități în acest sens.



Burleanu are ac de cojocul lui... Becali

Patronul echipei campioane a României la fotbal a dezvăluit că a realizat o serie de donații unei formațiuni politice din țara noastră, respectiv Partidul Social Democrat. Aceste declarații ale lui Gigi Becali nu au fost trecute cu vederea de președintele FRF, Răzvan Burleanu.

„Am dat la PSD 500.000 de euro donație. Eu, de exemplu, am dat de la FCSB 300.000 (n.r. – euro, că așa permite legea). Eu spun acum. Și a dat ginere-miu la PSD, a dat donație de la societăți”, a spus Gigi Becali.

Președintele Federației Române de Fotbal a fost informat despre această declarație, discutând despre afirmațiile lui Gigi Becali într-o conferință de presă. Se pare că oficialul a spus că se vor face verificări în acest sens:

„E prima dată când aud această declarație. Trebuie să verificăm această informație, înainte de a contribui cu o poziție oficială. Trebuie să consultăm departamentul juridic. Iar în ceea ce îl privește pe domnul Becali știm că de multe ori vorbește mult, mai mult decât face...

Orice caz la nivelul Federației Române de Fotbal va fi tratat cu cel mai mare profesionalism”, a declarat Răzvan Burleanu, la conferința de presă de la Adunarea Generală.

Echipa națională a României, printre primele 20 de formații ale Europei

De asemenea, Burleanu le-a mai spus membrilor afiliați, în cadrul aceleiași conferințe de presă, că unul dintre obiectivele instituției pe care o conduce este ca echipa națională să își consolideze poziția în primele 20 de selecționate ale Europei.

„Am trecut deja de jumătatea celui de al doilea ciclu strategic, viziunea noastră a rămas neschimbată. Vrem să ne consolidăm poziția în primele 20 de echipe naționale ale Europei și vrem să fim organizația cu cel mai puternic impact social în România.

Dacă până acum ne-am aflat cu toții în tranșeele construcției performanței, după meciul cu Elveția, am simțit cu toții că tot acest efort a meritat, am simțit că am câștigat cu toții.

Pentru că am perseverat împreună, ne așteaptă în această vară o bucurie, o emoție pe care nu o poți împărtăși decât atunci când o trăiești cu adevărat și anume prezența la acest turneu final, care are un rol extrem de important”, a mai afirmat Burleanu, în cadrul Adunării Generale a FRF care a avut loc la Casa Fotbalului, citat de Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?