Echipa nationala Răzvan Burleanu dă semnale privind colaborarea cu Edi Iordănescu: „Ne dorim să continuăm împreună”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Președintele Federației Române de Fotbal a afirmat, totuși, că o decizie clară în acest sens nu există încă. Hotărârile privind continuarea colaborării se vor realiza după EURO 2024, potrivit acestuia.



Edi Iordănescu continuă sau...nu. Burleanu spune că lucrurile vor fi clare după EURO 2024

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, marți, într-o conferință de presă, că sentimentul pe care îl împărtășește cu selecționerul Edward Iordănescu este că își dorește să continue împreună și după încheierea Campionatului European din Germania, când expiră contractul cu antrenorului.

„În momentul de față sentimentul pe care îl avem, administrație, departamentul tehnic, staff-ul tehnic, selecționerul inclusiv, este că ne dorim să continuăm împreună”, a spus președintele FRF.

Burleanu a subliniat că își va îndeplini obiectivul, acela de a stabili numele selecționerului înainte de plecarea echipei naționale a României la turneul final al Campionatului European din Germania.

„Obiectivul pe care l-am trasat este ca înainte de plecarea în Germania la turneul final să cunoaștem numele selecționerului care va duce această echipă națională și la o ediție a Cupei Mondiale. Noi când vom avea elemente de noutate o să le comunicăm. Dar, repet, acesta este obiectivul și îl vom îndeplini", a precizat el.

Când expiră contractul lui Edi

Președintele FRF a dezmințit faptul că discuțiile de prelungire a contractului cu Edward Iordănescu au intrat într-un impas.

„Eu am discuții cu Edi Iordănescu aproape în fiecare zi. Deci nu am avut doar două discuții. Și nicio discuție cu Edi Iordănescu nu a ajuns într-un impas. El e un antrenor foarte deschis. Obiectivul l-am trasat împreună cu staff-ul tehnic. Așa că aveți toată încrederea că decizia la care vom ajunge va fi cea mai bună pentru fotbalul românesc și pentru echipa națională în următoarea etapă”, a adăugat Burleanu.

Contractul selecționerului echipei naționale a României, Edward Iordănescu, cu Federația Română de Fotbal este scadent la finalul Campionatului European din Germania.

În conferința de presă de marți, Răzvan Burleanu a anunțat prelungirea parteneriatului cu Autoklass, început în 2019.

„Avem plăcerea să anunțăm azi prelungirea parteneriatului cu Autoklass. și am putea spune că acest parteneriat seamănă cu o alianță care presupune nu doar o susținere financiară. Pentru că în timp am descoperit alături de partenerul nostru principii și valori fundamentale care ne-au adus împreună, integritate, inovație, verticalitate, dar și investiții în performanță.

Atunci înțelegem de ce suntem împreună în acest parteneriat pentru 8 ani. Este un moment deosebit pentru noi pentru că un brand atât de important își reafirmă dorința de a investi în strategia Federației Române de Fotbal”, a mai declarat Răzvan Burleanu, citat de Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel