Echipa nationala Răzvan Burleanu le-a făcut o promisiune fanilor naţionalei pentru anul 2024

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, a făcut o promisiune fanilor echipei naţionale la finalul unui an încununat cu calificarea la EURO 2024. 



"Jucătorii noștri i-au făcut mândri pe români. Calificarea la EURO 2024 este o performanță pe care ne-am dorit-o cu toții, marcând întoarcerea noastră la primul turneu final după 8 ani.

Rezultatul nu doar confirmă, ci și marchează strategia FRF. Această performanță nu ar fi fost posibilă fără încrederea acordată lui Edi Iordănescu și fără efortul echipei sale.

Această calificare este o consecință a unei strategii bine conturate la nivelul fotbalului românesc și a unei foarte bune implementări a acesteia. EURO 2024 ne dorim să marcheze o nouă etapă în construirea celei mai importante generații din ultimii 20 de ani.

Obiectivul intermediar este ieșirea din grupă și ne pregătim să ne îndeplinim acest vis. Sărbătoriți cu încredere în viitorul nostru comun din 2024. Vom munci și sperăm ca anul viitor să ne aducă noi realizări, victorii și împliniri", a spus Burleanu, în cadrul unei intervenții speciale pentru Digi Sport.

Edi Iordănescu a transmis şi el un mesaj 

"Românilor le doresc cu tot sufletul să aibă sărbători cu bucurie, cu linişte sufletească, cu pace. Mă bucur că echipa naţională a putut să le facă un cadou de Sărbători.

Îmi doresc ca ei să aibă încredere din ce în ce mai mare în echipa naţională şi în potenţialul echipei naţionale.

Îmi doresc ca anul următor să fie unul cu realizări pentru echipa naţională a României şi de aceste realizări să ne bucurăm împreună.

Așadar, Sărbători fericite, să ne dea Dumnezeu tuturor linişte şi pace”, a transmis Edi Iordănescu.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel