Fotbal international Răzvan Lucescu a fost numit "Mourinho al săracului" de presa din Grecia. PAOK, marea favorită la titlu

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Răzvan Lucescu scrie istorie în Grecia, iar presa elenă l-a numit "Mourinho al săracului", după ce le-a învins pe Olympiakos şi Panathinaikos în decurs de câteva zile. 



PAOK Salonic este noul lider din Grecia şi are prima şansă la câştigarea campionatului. Trupa lui Răzvan Lucescu a învins în ultimele trei partide principalele contracandidate, AEK, Olympiakos şi Panathinaikos, astfel că presa din Grecia i-a atribuit antrenorului român un supranume celebru. "Mourinho al săracului" este considerat acum Răzvan Lucescu de greci. 

”Mendilibar (n.r.-antrenorul lui Olympiakos) este antrenorul sezonului, dar PAOK este echipa cu cea mai mare realizare a sezonului și asta se datorează într-o mare parte lui ”Mourinho al săracului”: neplăcut de mulți, dar meritoriul Răzvan Lucescu”, au scris cei de la gazetta.gr.

Miturile despre Răzvan Lucescu şi PAOK, "la gunoi" 

Cei de la SDNA.gr merg mai departe şi demontează toate miturile despre Răzvan Lucescu, după parcursul extraordinar din campionat. 

"După eliminarea din Conference League cu Brugges şi după înfrângerea cu Lamia, a făcut ceea ce părea imposibil. A câştigat trei meciuri la rând acasă, cu AEK, Olympiacos şi Panathinaikos, şi a arătat că echipa sa arată mai bine cu fiecare zi ce trecea şi în care erau cu spatele la zid. Ireal. Rar. De neconceput. 

În acelaşi timp, principala contracandidată la titlu, AEK, a ratat trei mingi de meci. Asta spune multe despre puterea celor două grupuri. PAOK a preluat conducerea, însă nu a realizat nimic până la acest moment. Tot ce trebuie să facă elevii lui Răzvan Lucescu e să fie concentraţi, să joace şi să se distreze pe teren, cum au făcut-o tot anul. Presiunea va fi pe cei de la Aris. Dar, indiferent ce se va întâmpla duminică, au fost aruncate la gunoi o grămadă de clişee. 

Cum ar fi că PAOK-ul lui Lucescu se prăbuşeşte în fiecare an în playoff din cauza antrenorului. La gunoi! Sau că PAOK plăteşte pentru că nu are un atacant de valoare. La gunoi! PAOK are cel mai prolific atac din Grecia. 

La fel şi clişeul legat de faptul că Lucescu este obsedat, predictibil şi plictisitor. La gunoi!", au scris grecii. 

PAOK Salonic are nevoie de un singur punct în ultima etapă, în derby-ul cu Aris Salonic, pentru a-şi asigura titlul în Grecia. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?