UEFA Europa League Răzvan Lucescu a plecat în mijlocul conferinţei de presă, după calificarea în primăvara europeană

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, s-a calificat în primăvara europeană. Antrenorul român a întrerupt, însă, brusc conferinţa de presă de după meci. 



Deşi nu a câştigat în ultimul meci, ci a obţinut doar o remiză, scor 2-2, cu scoţienii de la Aberdeen, PAOK a obţinut calificarea matematică în primăvara europeană. 

”Am spus asta înainte să vin la conferință. Dacă primesc o singură întrebare negativă, vă voi spune că ne-am calificat și vă voi ura noapte bună! A fost un meci pe care meritam să îl câștigăm.

Nu am mai pierdut de 10 meciuri în Europa. Suntem în următoarea fază a competiției, dar îmi aduc aminte de negativitatea care a înconjurat echipa, după primul meci european de pe teren propriu, cu Beitar Ierusalim. De atunci am avansat mult ca echipă.

Vrem să continuăm în Europa, chiar dacă rezultatul de astăzi nu ne place, având în vedere eforturile depuse de noi. Am avut multe ocazii, am înscris de două ori. Nu este un rezultat corect, dar se mai întâmplă în fotbal”, a spus Răzvan Lucescu.

Un reporter i-a adresat lui Răzvan Lucescu o întrebare pe care acesta a considerat-o negativă, despre numărul mare de goluri primit de echipa sa în acest sezon. 

”Vă mulțumesc foarte mult! Suntem deja calificați! Noapte bună”, a spus Răzvan Lucescu, după ce a auzit întrebarea, și a părăsit sala de conferințe, potrivit Sport24.

Bogdan Racoviţan, eliminat direct în meciul cu Sporting Lisabona 

Fundaşul român a rezistat pe teren doar 13 minute în partida disputată de Rakow la Lisabona, contra lui Sporting. El l-a faultat în careu pe St. Juste şi, după consultarea VAR, arbitrul a decis acordarea directă a cartonaşului roşu. 

Sporting s-a impus la final cu 2-1. Deian Sorescu a rămas rezervă neutilizată. Polonezii rămân pe ultimul loc în grupă, cu un singur punct. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Europa League





DC Media Group Audience
pixel