Fotbal international Răzvan Lucescu, declarații tari după titlul câștigat cu PAOK. „Mi-a fost furat!”. Mircea Lucescu a rămas fără cuvinte

Data publicării:
Facebook PAOK FC
Facebook PAOK FC

După ce a reușit să conducă PAOK spre câștigarea titlului de campioană a Greciei la fotbal, Răzvan Lucescu a ținut să le amintească tuturor un moment în care s-a considerat neîndreptățit.



Echipa condusă de Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, a obținut victoria în cadrul derby-ului cu Aris, scor 2-1, reușind să pună mâna pe al patrulea titlu din istoria clubului.

Antrenorul român a declarat, după meciul de duminică seară, că nu a uitat de momentul controversat în care PAOK a pierdut titlul în fața rivalei AEK, în anul 2018. Acesta a afirmat că, în realitate, a cucerit trei titluri în Grecia.

Răzvan Lucescu, fără menajamente la declarații

Antrenorul român nu a putut să evite amintirea neagră din anul 2018, când echipa sa nu a triumfat în Grecia: „Îmi pare rău să vă spun asta, dar acesta este al treilea titlu al meu cu PAOK. Două sunt oficiale și unul a fost furat și dat echipei din Atena.

Asta e treaba noastră, îmi aduc aminte foarte bine ce s-a întâmplat. Pe al doilea, cel oficial, nu au putut să ni-l mai ia”, a spus Răzvan Lucescu, la conferința de presă de după victoria de duminică seară, potrivit as.ro

Lucescu jr: „Nimeni nu ne dădea vreo șansă!”

Răzvan Lucescu, în cadrul primelor declarații după cucerirea titlului cu PAOK Salonic, i-a dedicat titlul patronului Ivan Savvidis, spunând că nimeni nu credea că va putea să atingă un astfel de succes.

„Îți voi spune în felul meu, te consider un prieten. E magic ce se întâmplă! Nimeni nu ne dădea vreo șansă să facem asta. Nici nu visau să avem un astfel de parcurs european.

Meciul de azi a fost incredibil! Am avut un om mai puțin în ultimul sfert de oră, adversarul ne-a presat. E caracterizarea perfectă a întregului sezon.

Am luptat, am sperat, am reacționat și am câștigat un meci incredibil. Am obținut titlul și am scris istorie pentru PAOK! Trebuie să menționez un aspect foarte important. Suntem aici și am adus titlul șefului (n.r. – patronul Ivan Savvidis). El, finanțatorul, a creat echipa această unită, el a adus toți jucătorii. Boss, îți mulțumesc din toată inima! E pentru tine ce am reușit azi! Trebuie să acceptăm că am devenit, măcar pentru un anumit nivel, o echipă europeană.

Vreau să le mulțumesc tuturor fanilor noștri. Sprijinul lor imens ne-a ajutat pe durata întregului sezon. E un titlu diferit față de precedentul. Am jucat multe meciuri, munca depusă a fost fantastică. Am avut o mentalitate de luptători. Cred că e cel mai dificil trofeu din cariera mea”, a mai spus Lucescu jr.

Sub conducerea lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic a mai devenit campioană în Grecia, în anul 2019. Echipa a mai cucerit titlul de două ori, în anii 1976 și 1985.

În mod așteptat, a urmat un spectacol pe cinste pe străzile din Salonic, tatăl lui Răzvan, Mircea Lucescu, fiind prezent pe stadion, la petrecerea formației. La ieșire, marele antrenor român a declarat: „Nu se poate exprima în cuvinte bucuria, în niciun caz. A fost ceva extraordinar, atmosfera a fost fantastică. Ce vă pot spune este că atunci cât Răzvan a fost mic, m-a urmărit pe mine peste tot. Cantonamente, meciuri.”

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?