Fotbal international Răzvan Lucescu, îndrăgostit de PAOK Salonic. "Nu ştiu dacă vreau să plec de aici"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Răzvan Lucescu a vorbit despre relaţia extraordinară pe care o are cu PAOK Salonic şi a respins, pentru moment, ideea plecării din Grecia. 



PAOK Salonic a câştigat titlul în Grecia pentru a 4-a oară în istorie. Pentru Răzvan Lucescu, este al doilea titlu pe banca grecilor, astfel că relaţia sa cu fanii este una foarte bună. Recent, Răzvan Lucescu şi-a prelungit contractul cu PAOK Salonic, şi are două clauze de reziliere. 

"E vorba de 2 milioane de euro pentru campionatele din Europa de Vest, şi de 4 milioane de euro pentru restul lumii", a declarat Răzvan Lucescu la Digisport. 

Cu toate astea, Răzvan Lucescu spune că nu este dispus, momentan, să o părăsească pe PAOK. 

"Abia am semnat prelungirea contractului. Am semnat în februarie. Am aici cinci ani în care am câştigat 2 campionate şi mai este unul furat. Deci 3. Sunt 4 finale de Cupă din 5 ani, dintre care 2 câştigate. Sunt 2 sferturi de finală în cupele europene. În istoria clubului, de 94 de ani, sunt 4 campionate. 2 sunt câştigate cu mine. Am trăit şi trăiesc o satisfacţie profesională uriaşă aici. Nu mi-e uşor să mă desprind de aici şi nici nu sunt sigur că vreau, deşi sunt lupte foarte aprige cu rivalele din campionat. Legat de Beşiktaş... am contract şi nu m-a interesat absolut nicio discuţie", a mai spus Răzvan Lucescu. 

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, criticat la startul sezonului 

"Meciul de ieri este imaginea întregului an. Un meci greu, tensionat, în care am avut momente bune, în care am avut speranță, în care ne vedeam deja campioni și în care am avut o anxietate și o decepție când Aris a egalat.

Am marcat al doilea gol, care ne-a adus titlul. Un meci trăit în ultimele 15 minute la o intensitate emoțională pe care n-am mai avut-o și am atâția ani în fotbal. Am jucat în 10 contra 11.

Știam că orice minge care s-ar duce în poarta noastră ar face să pierdem un titlu pe care, la început de sezon, nu ni-l puteam imagina. A fost un an care a început în iulie, cu prima confruntare în Europa, cu foarte mult pesimism în jurul nostru. Și ăsta e un cuvânt elegant. Suporterii erau foarte critici la ceea ce se întâmpla, nu erau făcute transferuri...", a declarat antrenorul.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?