Fotbal Răzvan Lucescu, laude aduse lui Charalambous: „A știut să gestioneze situația!”

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Proaspăt campion în prima ligă de fotbal din Grecia, antrenorul român a discutat despre meritele pe care tehnicianul cipriot merită să le primească, după succesul din actualul sezon al SuperLigii.

 Formația celor de la FCSB a reușit să câștige titlul de campioană a României la fotbal după 9 ani de așteptare, patronul Gigi Becali recunoscând în repetate rânduri că se implică în mod direct în cadrul meciurilor, realizând schimbările la echipă. Cu toate acestea, proaspătul campion al primului eșalon de fotbal din Grecia a afirmat că Elias Charalambous, antrenorul roș-albaștrilor, trebuie să fie felicitat pentru rezultatele sezonului 2023-2024.

Lucescu îl laudă pe Charalambous

„Eu zic că trebuie acordate merite enorme lui Charalambous, a știut să gestioneze o situație complicată. Da, știm că face patronul schimbări, dar a știut să gestioneze situația, a știut să treacă peste frustările pe care le produce un patron unui antrenor. 

Mie îmi place să-i zic Steaua, eu zic că FCSB-ul ăsta e Steaua și a terminat pe locul doi ani la rând, dar atunci când termini pe doi arată că s-a muncit destul de bine. A lipsit echilibrul lui Charalambous de a gestiona situația”, a spus Răzvan Lucescu, la orangesport.ro

Răzvan Lucescu, în continuare la PAOK

Răzvan Lucescu a vorbit despre ofertele pe care le-a avut de-a lungul timpului, spunând clar dacă ar fi dispus să renunțe la PAOK Salonic și să conducă noua câștigătoare a competiției Conference League, Olympiakos.

„(n.r. - Ai putea să o antrenezi pe Olympiakos pe 4 milioane de euro pe an?) În vara aia de atunci (n.r. - 2021) eram liber de contract. S-ar fi putut atunci, pentru că a fost o ofertă. Eu am creat o legătură specială acolo, la Salonic. Cu patronul, cu jucătorii și cu suporterii.

E pasiune mare la PAOK. Nu e o echipă normală. Trebuie să înțelegeți că PAOK este un fenomen social. La Salonic sunt multe probleme. Sunt dificultăți din punct de vedere social și economic, așa că mulți locuitori din oraș pun suflet pentru echipa asta”, a declarat Răzvan Lucescu, în cadrul emisiunii „Fotbal Club”.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel