Fotbal international Răzvan Lucescu, ofertă din Turcia. Ce club de fotbal îl vrea pe antrenorul român

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Tehnicianul care a reușit să câștige două titluri în Grecia cu PAOK Salonic ar fi ofertat de mai multe cluburi de fotbal, printre care unul din Turcia.



Performanța din acest sezon a lui Răzvan Lucescu a ațintit toate privirile asupra sa, astfel că antrenorul român este dorit de un club de fotbal turc.

Beșiktaș i-ar oferi lui Lucescu un salariu uriaș

Potrivit jurnaliștilor din Turcia, clubul de fotbal Beșiktaș dorește cooptarea lui Răzvan Lucescu la echipă, după succesul său din campionatul elen. Oficialii turci i-ar oferi antrenorului român și staff-ului acestuia un salariu consistent, pentru a putea evolua pe cele mai înalte scene din competiția internă și nu numai.

Publicațiile din Turcia scriu că Beșiktaș încearcă să îl convingă pe Răzvan Lucescu să preia echipa din Istanbul, acordându-i un salariu de 2,5 milioane de euro pe sezon.

Totuși, pentru a-l aduce pe Răzvan Lucescu la echipă, Beșiktaș ar trebui să achite și clauza de reziliere pe care antrenorul român o are în contractul său cu PAOK Salonic.

„Recent, Hasan Arat și Huseyin Yucel au avut o întâlnire față în față cu Razvan Lucescu în România. Răzvan Lucescu nu a fost de acord să vină la Beșiktaș”, au menționat cei de la Aspor.

Concret, pe lângă salariul anual de 2,5 milioane de euro pe care i l-ar oferi lui Lucescu, Beșiktaș ar trebui să plătească și cele patru milioane de euro, respectiv clauza de reziliere a contractului antrenorului cu PAOK Salonic.

Lucescu e îndrăgostit de PAOK

Formația condusă de Răzvan Lucescu a câștigat titlul în Grecia pentru a patra oară în istorie, după titlurile din anii 1976, 1985. Alături de antrenorul român, ei au reușit să triumfe în 2019 și 2024.

Relația dintre fanii eleni și Lucescu jr. este una puternică, el dorind să continue să antreneze în Grecia: „E pasiune mare la PAOK. Nu e o echipă normală. Trebuie să înțelegeți că PAOK este un fenomen social. La Salonic sunt multe probleme.

Sunt dificultăți din punct de vedere social și economic, așa că mulți locuitori din oraș pun suflet pentru echipa asta”, a declarat Răzvan Lucescu, în cadrul emisiunii „Fotbal Club”.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?