Fotbal international Răzvan Lucescu, posibil antrenor la Olympiakos? „Eu am creat o legătură specială acolo”

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Antrenorul român a reușit să triumfe în primul eșalon de fotbal din Grecia, aflându-se la cârma echipei PAOK Salonic.



„PAOK este un fenomen social”

Răzvan Lucescu a vorbit despre ofertele pe care le-a avut de-a lungul timpului, spunând clar dacă ar fi dispus să renunțe la PAOK Salonic și să conducă noua câștigătoare a competiției Conference League, Olympiakos.

„(n.r. - Ai putea să o antrenezi pe Olympiakos pe 4 milioane de euro pe an?) În vara aia de atunci (n.r. - 2021) eram liber de contract. S-ar fi putut atunci, pentru că a fost o ofertă. Eu am creat o legătură specială acolo, la Salonic. Cu patronul, cu jucătorii și cu suporterii.

E pasiune mare la PAOK. Nu e o echipă normală. Trebuie să înțelegeți că PAOK este un fenomen social. La Salonic sunt multe probleme. Sunt dificultăți din punct de vedere social și economic, așa că mulți locuitori din oraș pun suflet pentru echipa asta”, a declarat Răzvan Lucescu, în cadrul emisiunii „Fotbal Club”.

Răzvan Lucescu continuă munca la PAOK Salonic

Formația PAOK Salonic a câștigat titlul în Grecia pentru a patra oară în istorie, astfel că relația antrenorului român cu fanii este una foarte bună. Recent, Răzvan Lucescu și-a prelungit contractul cu PAOK, mărturisind că este legat sufletește de echipa alături de care a reușit să câștige două titluri în Grecia. Așadar, viitorul său se va scrie la Salonic și în sezonul viitor.

„Abia am semnat prelungirea contractului. Am semnat în februarie. Am aici cinci ani în care am câștigat 2 campionate și mai este unul furat. Deci 3. Sunt 4 finale de Cupă din 5 ani, dintre care 2 câștigate. Sunt 2 sferturi de finală în cupele europene. În istoria clubului, de 94 de ani, sunt 4 campionate. 2 sunt câștigate cu mine.

Am trăit și trăiesc o satisfacție profesională uriașă aici. Nu mi-e ușor să mă desprind de aici și nici nu sunt sigur că vreau, deși sunt lupte foarte aprige cu rivalele din campionat. Legat de Beșiktaș... am contract și nu m-a interesat absolut nicio discuție”, a mai spus Răzvan Lucescu, în urmă cu două săptămâni.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?