Fotbal international Răzvan Marin, aflat în poziția de a-și căuta echipă? Anunțul clubului Cagliari

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Internaționalul român a reușit să înscrie două goluri pentru echipa națională a României, în cele patru meciuri disputate la Campionatul European de fotbal din Germania.Clubul de fotbal Cagliari Calcio are un nou antrenor, Davide Nicola, iar prezentarea acestuia s-a realizat prin intermediul unei conferințe de presă. Nereo Bonato, directorul sportiv al clubului, a luat parte la eveniment și a adus în discuție și numele lui Răzvan Marin.

Ce spune clubul Cagliari despre Răzvan Marin

După doi ani în care a fost împrumutat la clubul Empoli, Răzvan Marin revine în această vară la Cagliari, doar că declarațiile directorului sportiv nu au dat neapărat de înțeles că românul va rămâne în continuare la echipă.

Bonato a declarat că noul antrenor al formației îl va evalua pe Răzvan Marin la antrenamentele viitoare, luând o decizie în privința continuării parcursului său la echipă.

„În ultima perioadă, am lucrat și vom oficializa în curând unele transferuri. Continuăm pe un drum pe care l-am început încă de la copii și juniori. Nucleul va rămâne, dar vor fi și anumite corecții. Negociem cu Nicolas Viola.

Răzvan Marin va reveni în lot, dar vor fi făcute anumite evaluări alături de Mister. Nimeni nu este de neatins, avem ideile noastre”, a spus Nereo Bonato, directorul sportiv al clubului, în cadrul conferinței de presă.

„Tricolor” a reușit să înscrie două goluri

Răzvan Marin a fost titular în toate cele patru partide jucate de către echipa națională a României la Campionatul European de fotbal din Germania, înscriind două goluri (al doilea gol din partida Ucraina - România, scor 0-3, respectiv penalty în meciul Slovacia - România, scor 1-1).

România a părăsit EURO 2024 în optimile de finală, după ce a încheiat grupa E pe prima poziție, înaintea selecționatelor Belgia, Slovacia și Ucraina.

Șansa de calificare în sferturile de finală a fost spulberată de naționala Olandei, care a învins România cu 3-0, într-un meci extrem de dur din punct de vedere fizic.

Cota de piață a internaționalului român care a reușit să înscrie cele mai multe goluri dintre „tricolorii” lui Edi Iordănescu, este de 2,7 milioane de euro.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?