Superliga Romaniei Răzvan Onea află curând când revine pe teren

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Fundaşul Rapidului, Răzvan Onea, este aproape de a afla când poate reveni pe teren. "Răzvan Onea trage tare pentru a reveni după accidentare și crește treptat dificultatea exercițiilor de refacere. Mâine va efectua un nou RMN, iar în funcție de rezultatele acestuia, se va stabili strategia de antrenamente pentru a fi apt cât mai rapid.

Suntem alături de tine, Răzvi!", au scris cei de la FC Rapid pe Facebook. 

Răzvan Onea s-a accidentat la primul amical al Rapidului, contra celor de la Gloria Buzău, şi a ratat tot cantonamentul din Slovenia. 

Acesta a suferit o leziune musculară, iar echipa medicală a dat de înţeles că Onea va fi indisponibil până la finalul lunii august. Asta înseamnă că Neil Lennon va trebui să se descurce în banda dreaptă fără Răzvan Onea în primele 6-7 etape din Liga 1. 

Pe postul său a fost transferat în această vară şi Cristian Manea la Rapid, iar fostul jucător al celor de la CFR Cluj pare pregătit să se impună pentru un post de titular. 

Cristi Manea, anunţ după cantonamentul cu Rapid. "O să jucăm în stil scoţian"

Cristi Manea spune că echipa antrenată de Neil Lennon va juca "în stil scoţian". 

”Ce chin? Nu, a fost super-frumos. E o bucurie să fiu la Rapid, sunt bucuros și pentru că m-au primit foarte bine colegii, sper să facem o treabă bună în campionat.

Mie îmi place foarte mult (n.r. - Neil Lennon). Este total diferit față de ce am avut până acum. O să jucăm în stil scoțian. Am spus așa, pentru că Mister vine de acolo. Cum m-a primit?  M-a luat direct, va fi un joc mai agresiv, va fi alt stil, asta e clar", a declarat Cristi Manea la revenirea Rapidului în ţară. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel