Fotbal Răzvan Raț, dezvăluiri despre Dănuț Lupu: „Eram trezit la ora 2 dimineața să mergem în oraș...”

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Fostul fotbalist a povestit momentele pe care le-a petrecut prima dată la echipa Rapidului, când era doar un tânăr jucător, la început de carieră.



Răzvan Raț a jucat pentru prima dată în liga 1, la numai 18 ani, pentru echipa Rapidului, unde antrenor era Mircea Lucescu.

Acesta a povestit experiența sa alături de jucători precum Ioan Ovidiu Sabău, Dănuț Lupu, Daniel Pancu sau Mircea Rednic, amintind câteva momente despre ieșirile nocturne ale lui Dănuț Lupu, unde era obligat să participe.


Răzvan Raț: „Sunt foarte multe lucruri care nu se povestesc”

„Eu am nimerit într-un vestiar greu la Rapid. Erau Sabău, Lupu, Măldărășanu, Ovidiu Maier, Pancu... Dar erau foarte în vogă la momentul ăla... Erau copii, aveau 21 de ani, dar erau jucători care jucau la echipa națională de tineret, deja debutaseră la echipa mare... Adică erau jucători foarte în vogă, erau gașca: Lobonț, Iencsi, Zeno Bundea, Sergiu Radu, Pancu, a fost și Bugeanu, a fost în gașca asta și am intrat și eu ușor, usor, dar la început eram sub protecția lui Danuț Lupu.

În sensul în care a fost... (N.r. Trebuia să îi fii escortă în Flamingo, unde mergea el?) Am fost puțin (Costin: Și dacă mergeai în Flamingo cu Danuț Lupu, după ajungeai și în alte locuri cu diverse doamne. Pentru un tânăr era foarte intensă experiența) Extrem de interesantă (Costin: Cum făceai față?) Nu aveam încotro, dar pe mine m-a călit foarte mult ce am trăit în primii ani acolo.

Nu pot să povestesc nimic, sunt foarte multe lucruri care nu se povestesc pentru că nu e cazul, dar pot să spun că eram trezit la ora 2 dimineața să mergem în oraș. Nu (n.r. - nu erau în cantonament). (n.r. - La ce oră ajungeau înapoi acasă) Depinde cum se alegea praful...”, a declarat Răzvan Raț, potrivit iAMsport.ro 

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?