Echipa nationala Răzvan Raț recunoaște valoarea adversarilor României la EURO: „Grupa e grea rău!”

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Echipa națională a României va debuta la Campionatul European de fotbal din Germania pe 17 iunie, când va întâlni selecționata Ucrainei.



Fostul „tricolor”, Răzvan Raț, s-a alăturat celor care au analizat prestația echipei naționale a României din meciul amical cu selecționata Bulgariei. „Tricolorii” nu au reușit decât o remiză albă împotriva vecinilor, marți seară, pe stadionul „Steaua” din București. Astfel, au existat, în spațiul public, numeroase opinii cu privire la partidele din cadrul Campionatului European din Germania (14 iunie - 14 iulie).

Raț consideră că adversarii României la EURO 2024 nu sunt deloc ușor de înfruntat, astfel că partidele în care vor evolua jucătorii echipei naționale pot produce rezultate nu tocmai îmbucurătoare pentru suporterii români.

Raț: „Să nu ne mire dacă pierdem cu Belgia și Ucraina”

„Grupa e grea rău! Asta cel puțin din punct de vedere teoretic și statistic. Să nu ne mire dacă pierdem cu Belgia și Ucraina, dar putem să și câștigăm.

E posibil să conteze meciul cu Slovacia sau nu. Vom vedea doar atunci. Cred că avem un prim meci foarte greu cu Ucraina. M-am uitat la meciul lor de aseară. Chiar dacă Germania a avut ocazii și putea să câștige meciul, Ucraina arată foarte bine.

Despre asta este vorba. Trebuie să înțelegem că e doar despre forța grupului, iar asta s-a aplicat mereu la naționala României. Trebuie să maximizăm asta!

E un lucru de dezbătut ca să spun așa. Însă e foarte greu să spunem acum că trebuia să-l mai aducem pe 'x'. Dacă doamne ferește se întâmplă ceva cu Bancu, se accidentează, se îmbolnăvește, trebuie să existe un plan 'B', chiar dacă poate să fie cineva care nouă nu ne place. Poate să fie Sorescu care e dreptaci, orice e posibil.”, a spus Răzvan Raț, potrivit iAMsport.ro

Programul României la EURO 2024, grupa E

- Luni, 17 iunie: România – Ucraina (München, 16:00)

- Sâmbătă, 22 iunie: Belgia – România (Köln, 22:00)

- Miercuri, 26 iunie: Slovacia – România (Frankfurt, 19:00)

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?