Superliga Romaniei Reacția lui Bergodi după ce fanii rapidiști i-au cerut demisia: Se poate striga orice, nu e o problemă

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

După un meci tensionat cu Voluntari, galeria alb-vișinie și-a exprimat nemulțumirea huiduind jucătorii, iar antrenorului Cristiano Bergodi i-a fost cerută demisia. Acest moment a survenit după ce echipa Rapidului a acumulat patru meciuri consecutive fără victorie în campionat.

În cadrul conferinței de presă post-meci, tehnicianul italian a fost confruntat cu întrebări legate de reacția suporterilor giuleșteni și a oferit un răspuns ferm și plin de determinare:

"Da, suntem într-o perioadă mai puțin favorabilă în privința rezultatelor. Personal, nu îmi reproșez nimic. Sunt în căutarea soluțiilor potrivite, dar nu este întotdeauna un proces facil. Nu dau vina pe absențe, dar aveam o echipă bine structurată.

Nu am auzit personal chemări la demisie. La un meci de fotbal, pot fi exprimate diverse opinii, nu consider asta o problemă. Eu, ca antrenor, nu voi critica niciodată suporterii. Este firesc să fie dezamăgiți și să întâmpine dificultăți cu privire la munca mea, pentru că eu sunt antrenorul echipei. Cu toate acestea, nu mă preocupă dacă s-a strigat sau nu demisia mea.

Nu cred că merit să mi se ceară demisia. Am adus pasiune și dedicare, iubesc Rapidul! Nu consider că acest lucru ar fi justificat, însă înțeleg frustrarea suporterilor.

Atunci când suporterii sunt decepționați, este firească tendința de a se focaliza asupra antrenorului. Eu lucrez asiduu pentru Rapid, încerc să găsesc soluții și, cu siguranță, am întâmpinat dificultăți. Sunt dezamăgit că am pierdut, nu că suporterii îmi strigă demisia", a subliniat Bergodi.

dcsport Team | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel