Cupa României Reacția lui Florin Pîrvu, după calificarea FC Voluntari în semifinalele Cupei României. „Este vorba de concurență!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

După victoria echipei FC Voluntari din sferturile de finală ale Cupei României în fața FC U Craiova, scor 4-2 după penalty-uri, antrenorul ilfovenilor a ținut să felicite ambele formații care au luptat pentru un loc în semifinalele competiției.Florin Pîrvu: „Un efort extraordinar!”

Florin Pîrvu, nu de mult timp aflat pe banca ilfovenilor, a reușit să crească entuziasmul jucătorilor celor de la FC Voluntari, eforturile elevilor săi fiind observate prin prisma rezultatelor din ultima vreme.

Fostul antrenor celor de la Petrolul Ploiești și-a felicitat jucătorii pentru meciul arătat pe „Ion Oblemenco”, din al doilea sfert de finală a Cupei României:

„Un meci de Cupa României, cu de toate! Prelungiri, penalty-uri... Încep prin a-mi felicita băieții, pentru că eu cred că am controlat meciul în mare parte.

Important e că până la finalul jocului am reușit să rezistăm, deoarece și ei au forțat. A fost un efort extraordinar din partea ambelor echipe și aș vrea să-i felicit și pe ei. De mâine deja începem să pregătim meciul următor.

Mă bucur că băieții au înțeles că este vorba de concurență. Cine se pregătește bine, va rămâne în echipă. Contează minutele jucate, pentru că nu e ușor să ne refacem. De mâine suntem la antrenament, din nou. Eu zic că o să reușim să scoatem maxim din meciurile care urmează”, a transmis Florin Pîrvu, la DigiSport.

Câștigătoarea duelului, după loviturile de la 11 metri

Jucătorii celor două echipe nu au putut înscrie nici în prelungiri, astfel că învingătoarea partidei a fost decisă după loviturile de la 11 metri.

Pentru FC Voluntari, au marcat Florea, Ciobanu, Popescu și Cascini, Voican ratând, iar pentru FC U Craiova, fotbaliștii care au reușit să dea gol au fost Negru și Compagnucci, pe când Pop și Padula au ratat.

Echipele din sfertul de finală al Cupei României, FC U Craiova - FC Voluntari:

FC U Craiova: Gurău - Padula, Kvakic, Lacroix, Mascarenha - Baeten, Albu, Pop - Sidibe, Blănuță, Bahassa
Rezerve: Popa, Negru, Lekiatas, Dragu, Blidar, Compagnucci, Van Durmen, Ibrahim, Chițu
Antrenor: Nicolo Napoli

FC Voluntari: Fernandez - Turda, Paz, Droppa - Ciobanu,Lambrinoc, Cascini, Răduț - Carnat, Roemer, Merloi
Rezerve: Ștefan, Chilili, Popescu, Voican, Mălăele, Lopes, Munteanu, Florea
Antrenor: Florin Pîrvu

Programul meciurilor din Cupă

- Corvinul Hunedoara – CFR Cluj, 4-0, marți, 2 aprilie

- FCU 1948 Craiova – FC Voluntari, 2-4, miercuri, 3 aprilie

- Universitatea Cluj – FC Hermannstadt - miercuri, 3 aprilie, ora 21:00

- Universitatea Craiova – Oțelul Galați - joi, 4 aprilie, de la ora 19:30

Semifinalele Cupei României vor debuta pe 17 aprilie 2024.

Semifinale 

- Corvinul Hunedoara – FC Voluntari

- Câștigătoare Universitatea Cluj – FC Hermannstadt & Câștigătoare Universitatea Craiova – Oțelul Galați

Finala Cupei României

Finala se va desfășura în data de 15 mai 2024, pe stadionul Municipal din Sibiu, acolo unde a avut loc și finala din sezonul precedent dintre Sepsi OSK și Universitatea Cluj. Arena din Sibiu are o capacitate de 12.363 de locuri.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Cupa României
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel